Varenie – Recepty – Studený bufet Krajce sendviča natreté maslom, obložené sardinkou a ozdobené jemnou žĺtkovou penou a citrónom. Ingrediencie: 4 uvarené žĺtka 120 g masla sardelová pasta citrónová šťava 5 sendvičových plátkov 40 g masla 120 g sardiniek 1 cibuľa 1 citrón 100 g jemnej žĺtkovej peny zelená petržlenová vňať kapia Príprava: Žĺtkovú penu si vyšľaháme zo žĺtkov z vajec uvarených natvrdo a zo 120 g masla a dochutíme ju sardelovou pastou, citrónovou šťavou a soľou. Plátky sendviča potrieme vymiešaným maslom a do stredu uložíme sardinku polovicu sardinky, z ktorej sme odstránili chrbtovú kosť. Žĺtkovú penu dáme do vrecúška s ozdobnou rúrkou a po celom obvode nastriekame venček. Na jednu stranu uložíme kúsok kapie a koliesko citrónu a na opačnú pár koliesok cibule a lístok zelenej petržlenovej vňate. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
,,Celozrnné potraviny,, = CELPO Spoločnosť , ktorá je jedným z najväčších výrobcov celozrnných pufovaných produktov na Slovensku. A jej sídlo je v srdci Slovenska na Podpoľaní. 100% BIO kukuričné chlebíčky s quinoou slané 100% Natural pohánkové c
prejsť na článokČerstvé chutné farebné voňavé jednoducho podľa Vašich predstáv. Aj tak môžeme opísať Obložené misy, ktoré Vám pripraví naša šikovná pani predavačka v Predajničke podľa Vašich požiadaviek. Máte chuť na rozmanité druhy regionálnych syrov, alebo by
prejsť na článokKarin Haydu pripravila obložené misy z našich produktov, pretože neobsahujú laktózu, lepok a ani alergény.
prejsť na článokKarin Haydu pripravila obložené misy z našich produktov, pretože neobsahujú laktózu, lepok a ani alergény.
prejsť na článokVarenie – Recepty – Bezmäsité jedlá Netradičný recept na vyprážané vajcia, ktoré sme najprv uvarili v octovej vode, podávame s chrenovou omáčkou. Ingrediencie: 4 vajcia 700 ml vody 100 ml octu soľ 60 g hladkej múky 1 vajce 60 g strúhanky tuk
prejsť na článok