Odkúpime Váš použitý strešný nosič od Vás pri kúpe strešného nosiča a boxu

Pri kúpe nového strešného nosiča spolu so strešným boxom v našom internetovom obchode so strešnými nosičami a boxami odkúpime Váš starý strešný nosič od Vás.

prejsť na článok

Šrotové za Váš starý strešný nosič a box

Áno, počujete a vidíte dobre. Pripravili sme pre Vás jarnú akciu s názvom Šrotovné za starý strešný box a nosič , ktorá platí pri kúpe nového strešného nosiča s boxom v našom eshope. Akia platí do odvolania.

prejsť na článok

Ceny strešných nosičov Whispbar Prorack

Cenník strešných nosičov Whispbar by Yakima ( Prorack) je online k dispozícii v našom internetovom obchode. Nájdite si svoje auto z ponuky áut, vyberte si značku auta, model auta, rok výroby a následne uvidíte ponuku vhodného strešného nosiča s jeho cenou

prejsť na článok

Zabezpečenie strešného nosiča Whispbar - uzamykanie je súčasťou strešných nosičov

Whispbar vždy myslí na bezpečnosť- uzamykateľný strešný nosič je súčasťou štandartného vybavenia.

prejsť na článok

Nová služba – Požičovňa originálnych strešných nosičov BMW

Požičiavame originálne strešné nosiče na BMW s možnosťou zapožičanie strešného boxu a nosiča na bicykle. Uzamykateľný nosič cestných bicyklov umožňuje bezpečnú prepravu cestných bicyklov s rýchloupínacím systémom. Strešný box poskytuje dostatok miesta pre

prejsť na článok

Prečo si vybrať strešný nosič Whispbar?

Správna otázka. Zároveň veľmi jednoduchá odpoveď. Ak ste hľadali na trhu alebo v obchodoch najlepšie strešné nosiče na svete, tak už ďalej nehľadajte. Našli ste ich! Ako si vybrať najlepší strešný nosič na svete Vám jednoducho poradíme.

prejsť na článok