Odveta Detva Lučenec

Dňa 24.2 v sobotu v hale SPORTYS sa odohrali priateľské zápasy v štvorhrách družstvo Detva družstvo Lučenec každý s každým. O organizáciu sa postaral p.Ciglan st. Bola to odveta tých istých hráčov, ktorí odohrali vzájomne zápasy v Lučenci a na oplátku prišli v sobotu ku nám. P.Ciglan sa postaral o parádny catering s raňajkami, obedom a pijatikou. Varili guľáš z diviny a nechýbali ani vitamíny v podobe ovocia. Zápasy skončili v bodovaní v pomere 10:6 pre Lučenec, ale všetko sa nieslo v priateľskej atmosfére a hlavne udržaniu vztahov medzi tenistami. Pri finálnom posedení zahral Janko Matuška na heligónke a zazneli aj spevy známych ľudových piesní. Šport a umenie spája ľudí na celom svete. Ďakujeme páni… The post Odveta Detva Lučenec appeared first on SPORTYS.

prejsť na článok

Súboj základných škôl v badmintone

18.1.2024 sa v hale SPORTYS konali ,,Školské majstrovstvá okresu DETVA v badmintone žiakov a žiačok ZŠ, pod vedením Mgr.Yvety Unterfrancovej z Centra voľného času Trend. Umiestnenie: Kategória žiačky: 1.miesto: ZŠ Kukučínova Detva 2.miesto: ZŠ J.J.Thurzu

prejsť na článok

Detva a jej potenciál Námestie SNP

Ako oživiť stavebne znehodnotené a asanované Námestie SNP v Detve aby plnilo svoju funkciu pre občanov mesta Detva? The post Detva a jej potenciál | Námestie SNP appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

LUČENEC NA BICYKLI

LUČENEC NA BICYKLI The post LUČENEC NA BICYKLI first appeared on .

prejsť na článok

Detva a jej potenciál úvod

Koncepčnými myšlienkami a stavebnými zásahmi sa dá priestor mesta výrazne skvalitniť tak, aby slúžil všetkým obyvateľom. The post Detva a jej potenciál | úvod appeared first on podom.sk.

prejsť na článok

Horizontkár

PPS GROUP Detva hľadá zamestnancov na pozíciu Horizontkár The post Horizontkár first appeared on PPS GROUP Detva.

prejsť na článok