Oficiálny hotel SOCH 2023

UBYTOVANIE Pre všetky páry – organizátor ponúka zvýhodnené ceny na  ubytovanie v apartmánoch Junior suites pre 4 osoby rozdelených na dve dvojlôžkové izby s jedným sociálnym zariadením, s plnou penziou a vstupmi na atrakcie v rezorte v cene OFICIÁLNY HOTEL SOCH 2023 X-BIONIC® HOTEL Zľavu získajú účastníci medzinárodného tanečno športového podujatia SOCH 2023 po uvedení hesla WDSF23 počas individuálnej rezervácie. Rezervácie https://booking.x-bionicsphere.com/ Ukončenie promo akciovej ceny: 11.8.2023 Rezervujte pobyt v priestranných izbách s možnosťou lôžka až pre 4 osoby /možné sú aj oddelené postele/ s: Plnou penziou formou bufetu v reštaurácii Olymp-PickNeobmedzený vstup do GYM v x-bionic® power sphereNeobmedzený vstup do AdventureLandu50 % zľava na bazény v x-bionic® aquatic sphere50 % zľava na x-bionic® wellness sphere /dostupné pre typy izieb Junior Suite, zóna pre 18+Wi-Fi, DPH a parkovanie v cene Na túto rezerváciu sa vzťahujú podmienky bez možnosti vrátenia peňazí. Celková suma vášho pobytu bude zúčtovaná z kreditnej karty poskytnutej pri rezervácii ihneď po potvrdení rezervácie.The post Oficiálny hotel SOCH 2023 appeared first on Slovak Open Championship.

prejsť na článok

Miesto konania podujatia SOCH 2023

Adresa: Dubová, 2254 33, 931 01 Šamorín-Čilistov Mapa The post Miesto konania podujatia SOCH 2023 appeared first on Slovak Open Championship.

prejsť na článok

Hotel Jalta

Komfortný, štvorhviezdičkový hotel ponukajúci kvalitné ubytovacie a reštauračné služby v centre Michaloviec - srdci Zemplína.

prejsť na článok

Video Mapping On Hotel Lomnica Art In Vine

Video Mapping On Hotel Lomnica - Art In Vine Príspevok Video Mapping On Hotel Lomnica Art In Vine zobrazený najskôr 3apes - Your Best Choice For Event !.

prejsť na článok

Sakrálne predmety v tvorbe slovenských dizajnérov

Sakrálne predmety boli vyrobené v Strednom odbornom učilišti strojárskom Hodruša Hámre (dnešnej Súkromnej škole umeleckého priemyslu) v roku 1995 1996. Na výtvarnom návrhu sakrálnych predmetov spolupracovali slovenský dizajnéri: Ján Čalovka, prof. akad.

prejsť na článok

ÚZ 191/2023 Nález basketbalovej lopty

Dňa 10.9.2023 o 07:30 hod. bola na ul. Gen. Štefánika č. 47 v objekte CVČ   v Kežmarku,  nájdená basketbalová lopta KOCK University. Majiteľ si môže  túto vec vyzdvihnúť v budove  sídla mestskej polície Kežmarok. Registračná značka ÚZ  191/2023.

prejsť na článok