Október v O.D. o RODINE S POSLANÍM

NOVÁ SÉRIA PRAKTICKÝCH VYUČOVANÍ UŽ OD ZAJTRA V O.D! Existuje miesto, kde človek zažíva to najväčšie nadšenie, najväčšiu RADOSŤ, najkrajší pocit BYTIA, sebarealizácie miesto, kde sa SNY stávajú skutočnosťou, miesto, kde je človek obohatený v prijímaní i DÁVANÍ…miesto, kde radosť a ŠŤASTIE rastie tým viac, čím viac sa o ne delí…Miesto, kde človek môže byť POZNANÝ taký aký je, bez masiek a pretvárky a napriek tomu byť MILOVANÝ Je to taktiež miesto, kde sa človek dobrovoľne vystavuje reálnej možnosti ZRANENIA, miesto, kde je človeku nastavené ZRKADLO, v ktorom vidí pravdu o sebe samom a kde veci ako egoizmus, SEBECTVO a akákoľvek neúprimnosť sú zrazu viditeľné ako pod mikroskopom… miesto, kde sa DÔVERA buduje roky, ale je možné ju stratiť v priebehu SEKUNDY… Toto miesto je ukryté v našich MEDZIĽUDSKÝCH VZŤAHOCH. O tom ako naplniť Ježišove 2. najväčšie prikázanie: MILOVAŤ BLÍŽNEHO SVOJHO ako prakticky milovať, komunikovať a budovať našu fyzickú aj duchovnú RODINU budeme hovoriť v mesiaci október. Začíname už v Nedeľu 8.10 o 10:00 v La Fieste! 8.október:       Aké je tvoje EQ? (zdravé vzťahy) 15.október:      Zdravé rodičovstvo 22.október:     Partnerské vzťahy 29.október:     Zdravá sexualita 5.november:   Zdravé manželstvo 12.november: Zdravé financie The post Október v O.D. o RODINE S POSLANÍM first appeared on Otcov dom Bratislava.

prejsť na článok

Ako vychovať/vycvičiť psa?

Všetko to začína rozhodnutím zadovážiť si šteňa. Niekto v rodine má dlhodobú túžbu vlastniť toto úžasné stvorenie alebo deti dostanú nápad mať po boku super parťáka. Nech už je to nápad kohokoľvek, faktom zostáva, že v rodine sa skôr či neskôr zjaví šteňa

prejsť na článok

Správna starostlivosť o hotelové lôžkoviny

Maximálny komfort hostí je pre hoteliérov poslaním číslo jedna. Spokojný hosť sa totiž do ubytovacieho zariadenia bude rád vracať. Ich spokojnosť ovplyvňuje hlavne stav izby, okrem kvalitného nábytku, postele a matraca nesmieme zabúdať ani na lôžkoviny.

prejsť na článok

Holy Spirit Night 15.9 na Pasienkoch!

Zaži s priateľmi jedinečný večer Holy Spirit Night (HSN) s Martinom Smithom & mnohými ďaľšími poprvýkrát v Bratislave! HSN je hnutie s poslaním vystrojiť túto generáciu skrze zmocnenie Duchom Svätým. Registruj sa za zvýhodňenú cenu do 8.augusta na www

prejsť na článok

NOVÉ KURZY LADYWORK Október 2021

Ladywork je 9-týždňový program, ktorý je primárne zameraný na nápravu popôrodnej diastázy, posilnenie svalov panvového dna vo všetkých vrstvách a reaktiváciu celého, ženského jadra.

prejsť na článok

Barbara Marek

Október 2022 Krátky zostrih Prehrať video

prejsť na článok