„Opilosť nie je nič iné než dobrovoľné šialenstvo.“

Autor: SenecaVarianta: Opilstvo nie je nič iné ako dobrovoľné šialenstvo.Témy: O šialenstvo

prejsť na článok

Čisté šialenstvo – meme kryptomeny Sama Bankmana Frieda (SBF) robili obrovské pohyby

Meme scéna pozorne sledovala vývoj udalostí v súvislosti so Samom Bankmanom-Friedom. Niektoré meme kryptomeny robili šialené pohyby. The post Čisté šialenstvo – meme kryptomeny Sama Bankmana Frieda (SBF) robili obrovské pohyby appeared first on Kryptonovi

prejsť na článok

Bitcoin sklamal väčšinu investorov. Za posledný rok stratil 83%.

Presne pred rokom vrcholilo šialenstvo okolo kryptomeny Bitcoin. Ľudia ho nakupovali vo veľkom po celom svete a prenieslo sa to aj Slovensko. Dokonca ľudia, ktorí nemali takmer žiadne skúsenosti s investovaním, našli odvahu a investovali do Bitcoinu. Ako

prejsť na článok

Ako jednoducho zmeniť poisťovňu pri PZP?

Povinné zmluvné poistenie nie je dobrovoľné. Ak máte motorové vozidlo, tak ho musíte mať. Výber poisťovne je však plne na vás a ak vám vaša súčasná poisťovňa nevyhovuje, môžete ju kedykoľvek zmeniť.

prejsť na článok

Dlhy a oddlženie

Exekúcie, dobrovoľné dražby, osobné bankroty, ochrana finančných spotrebiteľov a iné The post Dlhy a oddlženie appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Stavebný úver nezíska každý

Stavebný úver môžu využiť len ľudia, ktorí vopred plánujú a vedia si dobrovoľne šetriť. A to je hlavný kameň úrazu pri nízkej miere sporivosti na Slovensku. Využijú ho len ľudia, ktorí sa neriadia heslom "Lepšie splácať ako sporiť".

prejsť na článok