OSLAVUJEME 20 rokov

V prvý jarný deň oslavujeme 20. rokov založenia spoločnosti. Ďakujeme všetkým bývalým, aj terajším zamestnancom, bez ktorých by sme dnes na trhu možno neexistovali. Samozrejme, veľké ĎAKUJEM patrí aj všetkým našim obchodným partnerom, pričom niektorí s nami spolupracujú už od prvých dní našej existencie. Dúfame, že všetci zotrvajú s nami minimálne ďalších 20 rokov, a portfólio našich dodávateľov a zákazníkov sa bude naďalej rozrastať!

prejsť na článok

Pozvánka na letný výnimočný HotDognet 2023

Máme pre Vás skvelú správu. 7. 6. 2023 je tu opäť HotDognet. Bude výnimočný, pretože Dognet má narodeniny! Oslavujeme 10 rokov, takže tentokrát to bude epická párty. Predtým ako začneme letnú sezónu a odcestujeme na dovolenky to s vami musíme osláviť.

prejsť na článok

Životné poistenie prišlo o jednu z výhod

Jedná z vecí, kvôli ktorej bolo sporenie cez životné poistenie (či už kapitálové alebo investičné) atraktívne pre ľudí, bol daňový odpočet. Každí, kto uzatvoril životné poistenie, ktoré spĺňalo nasledujúce podmienky: 1. Dĺžka poistnej zmluvy minimálne 10

prejsť na článok

Vo veku 82 rokov zomrel herec Ryan O'Neal známy z Love Story (VIDEO)

Vo veku 82 rokov zomrel americký herec Ryan O'Neal známy najmä svojou rolou v romantickom filme Love Story (1970), za ktorú si vyslúžil nomináciu na Oscara. S odvolaním sa na hercovho syna Patricka o tom informoval spravodajský server BBC aj ďalšie médiá.

prejsť na článok

Je čas na zmenu zdravotnej poisťovne – čo vám to prinesie?

Práve teraz je ten správny čas na zmenu zdravotnej poisťovne. Benefity ako 150 €na zubné ošetrenie, vrátenie 300 € za lieky, či rôzne iné zľavyZmeniť zdravotnú poisťovňu, môžete do 30.09. aby ste od 01.01. mohli čerpať ponúkané výhody.

prejsť na článok