Otázka - Kráľovský Chlmec VS Trebišov (Spoločnosť)

david: Dobrý deň, mám otázku je lepšie žiť v Kráľovskom Chlmci alebo v Trebišove. Sú vôbec v Kráľovskom Chlmci Slováci ale iba Maďari? Ďakujem. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Valorizace Slovenský duchod (Spoločnosť)

pedro: Dobrý den. Pobirám Slovenský a Český duchod. Slovenský v roce 2022 306 eur. V jaké výší budu mit valorizaci Slovenského duchodu? Děkuji. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Pár slov o našej organizácii

LUMEN Trebišov je rozpočtová organizácia napojená svojimi výdavkami aj príjmami na kapitolu zriaďovateľa, teda Košický samosprávny kraj v Košiciach. Zariadenie má vlastnú právnu subjektivitu a štatutárnym zástupcom je PaedDr. Štefan Čarný - riaditeľ orga

prejsť na článok

oznam - zakaz

LUMEN - ŠZ, ZpS a DSS Trebišov oznamuje širokej verejnosti, že návštevy našich klientov sú povolené PANDEMICKÝ PLÁN LumenTV_pandemicky_plan.pdf OZNAM Oznamujeme všetkým záujemcom o sociálnu službu v špecializovanom zariadení, zariadení pre senior

prejsť na článok

Otázka - Seriál Dunaj (Spoločnosť)

sarka: Dobrý den,neví prosím někdo, co se stalo se stránkou " (:odkaz:) ".Koukám tady na seriál Dunaj a od pátku (:odkaz:)žná ví někdo něco více, zda se jedná jen jen o výpadek, nebo trvalý (:odkaz:)ěkuji (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Viete, ktorému stromu sa hovorí POKLAD záhrady?

Orech kráľovský (vlašský) – poklad každej záhrady. V článku nájdete návod, ako ho pestovať, rozdiel vo výsadbe orecha zo sadenice a zo semena, najobľúbenejšie odrody orecha a tiež spôsoby, ako bojovať proti vrtivke orechovej.

prejsť na článok