Otváranie úľu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

prejsť na článok

Otváranie plavebnej sezóny na Baťovom kanále v Skalici

V sobotu 5.6 sme sa zúčastnili peknej akcie na Baťovom kanále v Skalici. Okrem piesní zo Záhoria zazneli v našom podaní aj piesne z Horehronia, Gemera či Zemplína a nechýbala ani KARIČKA.

prejsť na článok

ZÁMOČNÍK NOVÉ ZÁMKY

Núdzové otváranie dverí NON-STOP. Nové zámky a okolie. Príspevok ZÁMOČNÍK NOVÉ ZÁMKY je zobrazený ako prvý na DoktorDvere.sk.

prejsť na článok

ADS automatické dverové systémy

Na stránky bola pridaná fima ADS - automatické dverové systémy Žilina, ktorá ponúka dodávku a montáž sekcionálych a rolovacích dverí, automatických posúvnych dverí, automatov pre otváranie posúvnych a krídlových brán, parkovacích rámp a zábran.

prejsť na článok

Neapol zakázal v centre nové reštaurácie

Neapolská bašta pizze si chce zachovať originalitu svojho centra a preto zakázala otváranie ďalších gastronomických zariadení. Počas nasledujúcich troch rokov sa už nebudú udeľovať žiadne povolenia na otvorenie nových reštaurácií v centre mesta. Oblasť

prejsť na článok

Zimná akcia: -20% na garážové brány

Ceny garážových brán sú u nás na bode mrazu. Len teraz zaplatíte za všetky garážové brány z našej ponuky až o 20% menej z pôvodnej ceny. Rolovacie, sekcionálne, ale aj krídlové, či priemyselné brány v špeciálnej zimnej akcii. Len teraz máte možnosť získať

prejsť na článok