Otvorili sme :-)

S radosťou Vám oznamujeme, že sme dnes konečne otvorili našu prevádzku. Tešíme sa na Vás. https://www.facebook.com/SecretcafeBardejov/videos/560719314832404/?modal=admin_todo_tour

prejsť na článok

Otvorili sme novú predajňu v Košiciach

Sieť značkových predajní HECHT - špecialista na záhradu sa na Slovensku opäť rozrástla. V sobotu 1. 10. 2022 sme otvorili ďalšiu značkovú predajňu v metropole východu - Košiciach.

prejsť na článok

Na Technickej univerzite v Košiciach otvorili moderný kreatívny priestor pre študentov

... Príspevok Na Technickej univerzite v Košiciach otvorili moderný kreatívny priestor pre študentov zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok

Nové servisné stredisko CZ a SK

Vážený zákazníci, otvorili sme pre vás nové servisné stredisko. Nové servisné stredisko SK/CZ – plne vybavené pre všetky servisné úkony, disponuje vlastnou autodopravou, mobilným servisom, skladom náhradných dielov a skúseným personálom.

prejsť na článok

Galéria ATELIER HLAVINA VÝSTAVA 01

Slávnostnou vernisážou sme v Galérii ATELIER HLAVINA otvorili výstavu výtvarných diel Daše Ďurišovej (maľba) a Dariny Szöllösiovej (sklo). Zdanlivo nespojiteľné diela som na otváraciu výstavu vybrala pretože obe autorky sú rodáčky z Bánoviec nad Bebravou.

prejsť na článok

VTEDY NA PLANINE – insitná maľba

V prešovskej Galérii MÚR sme pripravili výstavu malieb Rastislava Ekkerta – jedného z autorov našej online galérie Atelier Hlavina. Napriek corona nepriazni sme výstavu aj keď bez slávnostnej vernisáže otvorili a veríme, že obrázky si príde pozrieť veľa d

prejsť na článok