Pátranie po nezvestnej Lucii Kebovej z Trnovca nad Váhom

TRNOVEC NAD VÁHOM 9. marca 2022 Polícia v Šali žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnej Lucii Kebovej. Ako informuje Facebook stránka Polícia SR Nitriansky kraj, 33-ročná žena odišla z miesta svojho trvalého pobytu v Trnovci nad Váhom dňa 8.2.2022 o 09.00 hod. a odvtedy sa nikomu zo svojich blízkych neozvala. Podľa ďalších informácii nezvestná je asi 165 centimetrov vysoká, chudej postavy, má hnedé kučeravé vlasy dlhé asi po ramená a čierne oči. Naposledy mala oblečené modré rifle, čiernu zimnú bundu s kapucňou a obuté mala čierne čižmy. Akékoľvek informácie k pohybu, alebo pobytu nezvestnej Lucii Kebovej je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR– Nitriansky kraj, približuje Polícia. zdroj a foto: Facebook stránka Polícia SR Nitriansky krajThe post Pátranie po nezvestnej Lucii Kebovej z Trnovca nad Váhom first appeared on Šaľan.sk - regionálny spravodajsko-spoločenský portál pre celý okres Šaľa.

prejsť na článok

Tipy na voľné chvíle (4. týždeň)

Kam vyraziť počas najbližších dní v Trenčíne, Dubnici nad Váhom, Novej Dubnici, Novom Meste nad Váhom, v Myjave a v Starej Turej?

prejsť na článok

Za obcou Trnovec nad Váhom v smere na Jatov havarovala dodávka

TRNOVEC NAD VÁHOM 16. februára 2022 Za obcou Trnovec nad Váhom v smere na Jatov havarovala dodávka. Ako informovala Andrea Červočová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Nitre, nehodu ohlásili v utorok 15. februára 2022 krátko po 21:

prejsť na článok

Eva Pavlíková Blue note

Eva Pavlíková si pre priaznivcov kvalitnej hudby a hodnotných textov pripravila koncert v jazzovom klube Blue Note v Novom meste nad Váhom nádherný šansónový koncert. Agentúra Art-Music si pre Vás pripravila záznam z tohto koncertu na svojom Youtube kanál

prejsť na článok

Dubnická radnica vyčlenila na dotácie z rozpočtu 300 000 eur

Kluby, organizácie a združenia sídliace v Dubnici nad Váhom môžu žiadať o dotácie z rozpočtu mesta.

prejsť na článok