Pečený cheescake porcií: 16čas prípravy: 90 min. Čo potrebujeme Sušienkový základ:240g sušienok120g maslaPlnka:1000g smotanového syra Quescrem200g smotany na šľahanie (35 % tuku)250g cukru50g kukuričného škrobu250g vajec Postup Sušienkový základ: Sušienky rozdrvte a pridajte rozpustené maslo. Miešajte kým nezískate homogénne cesto. Týmto základom vyložte dve 16-18 cm formy a nechajte piecť 10 minút pri 180 stupňoch vo vyhriatej rúre. Nechajte vychladnúť. Tvarohová náplň: Smotanový syr rozmačkajte pomocou lopatky mixéra, po troškách pridávajte smotanu a mixujte kým hmota nebude homogénna. Potom pridajte vajcia, pričom pokračujte v mixovaní pri nízkej rýchlosti, aby sa do nej nedostal vzduch. V inej miske zmiešame cukor a škrob a vmiešajte do predchádzajúcej zmesi. Keď je homogénna, nalejte na sušienkový základ a pečte pri 160 °C 60 minút kým koláč úplne nestuhne. Vyberte z rúry, nechajte vychladnúť a dajte na 4 hodiny do chladničky. Zoznam prianí Cream cheese Original recipe 2kg QUESCREM €16,15 (€13,46 bez DPH) Množstvo Množstvo Pridať do košíka Zoznam prianí Smotana na šľahanie 35% 1L MONTAIGU €5,65 (€4,71 bez DPH) Množstvo Množstvo Pridať do košíka The post Pečený cheescake first appeared on Patisserie.
/*! elementor - v3.19.0 - 28-02-2024 */ .elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-stacked .elementor-drop-cap{background-color:#69727d;color:#fff}.elementor-widget-text-editor.elementor-drop-cap-view-framed .elementor-drop-cap{color:#69727d;bo
prejsť na článok