Perúnova výzva 2022

Pozývame Vás na druhý ročník detského prekážkového behu do multifunkčného športového areálu v Svinnej – Tenisové kurty. Rozdelený bude v štyroch kategóriach ( do 6 rokov, do 8, do 10, nad 10 rokov). Okrem toho na Vás čaká bohatý sprievodný program a Majstrovstvá sveta v céčkach. Zasúťažiť si budú môcť aj rodičia. O hudbu sa už tradične postará náš obľúbený DJ Cesto. Príďte sa zabaviť. Registrácia tu: https://www.robimetopredeti.sk/registracia/perunovavyzva/ The post Perúnova výzva 2022 first appeared on Robíme to pre deti O. Z..

prejsť na článok

Perúnova výzva

Pozývame Vás na detský prekážkový beh do multifunkčného športového areálu v Svinnej Tenisové kurty. Rozdelený bude v štyroch kategóriach ( do 6 rokov, do 8, do 10, nad 10 rokov). Okrem toho na Vás čaká bohatý sprievodný program a Majstrovstvá sveta v céč

prejsť na článok

Výzva 1

Výzva na predloženie cenovej ponuky v rámci prieskumu trhu na obstaranie zákazky s nízkou hodnotou. Výzva 1

prejsť na článok

Výzva na predloženie cenovej ponuky Interreg doprava

Výzva na predloženie cenovej ponuky za účelom stanovenie predpokladanej hodnoty zákazky, na základe ktorej je možné záväzne určiť úspešného uchádzača na poskytnutie služieb zabezpečenie dopravy počas kooperačnej aktivity.

prejsť na článok

Výzva na predloženie cenovej ponuky Interreg ubytovanie a stravovanie

Výzva na predloženie cenovej ponuky za účelom stanovenie predpokladanej hodnoty zákazky, na základe ktorej je možné záväzne určiť úspešného uchádzača na poskytnutie služieb ubytovanie a stravovanie počas kooperatívnej aktivity.

prejsť na článok

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK.

VÝZVA NA PREDKLADANIE PONÚK. Obstarávateľ: OBALOTAVA a.s.; Názov zákazky: Rekonštrukcia výrobnej budovy- OBALOTAVA a.s.; Stručný opis zákazky: Predmetom zákazky je výmena otvorových konštrukcií na výrobnej budove v súlade s projektovou dokumentáciou, kt

prejsť na článok