Perzský kocúr s PP

Predám perzského kocúrika čokoládovej farby s rodokmeňom, mikročipom, zdravotným certifikátom o tom,

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! The post Ahoj svet! appeared first on Kocúr v okne.

prejsť na článok

Limonády punče

V našej ponuke nájdete aj chutné limonády a punče, ktorými si môžete spríjemniť posedenie s vašimi priateľmi či rodinou. Príspevok Limonády punče je zobrazený ako prvý na Kocúr káva & bistro.

prejsť na článok

Bistro

Chutné bistro Každý štvrtok a piatok v čase od  16.00 – 20.00 hod. alebo do vypredania zásob našim zákazníkom ponúkame aj niečo na zahnatie hladu. Naše nadupané burgre a belgické hranolky s domácimi omáčkami. Burgre vždy pripravujeme z kvalitných a výhra

prejsť na článok

Den T

Bola nedela 8. aprila, tyzden po Velkej noci. Konecne sa oteplilo a bol prvy teplejsi den. Nedela zacala ako kazda ina: vstali sme okolo 10, dali sme si ranajky a potom kavicka v salone vratane maleho talku o vselicom beznom. Obed sa nam podarilo vynimocn

prejsť na článok

Výberové zrná kávy

Specialty Grade, alebo špeciálna (výberová) káva (obsahujúca výberové zrná kávy) je označenie pre kávu najvyššej kvality, ktorá je k dispozícii. Obvykle súvisí s celým dodávateľským reťazcom, ktorý používa kávu jedného pôvodu alebo kávu jedného majiteľa.

prejsť na článok