Pizzový croissant

Keď už ponúkame aj hotové zmesi múk, vyskúšali sme pre Vás jednu z nich. Vybrali sme si paleo zmes múk na slané vaľkané cesto a upiekli pizzové croissanty podľa receptu uvedeného na obale. Ingrediencie ku 6 ks croissantov Na cesto: 120 g paleo zmes múk na slané vaľkané cesto 35 g zohriaty kokosový olej tekutý  140 g teplej vody 1 vaječné bielko Na plnku: 50 g paradajkový pretlak 2 g barbecue koreninová soľ 1 g Szafi Reform 4x náhradné sladidlo 5 g bambusová vláknina Postup: Prísady na cesto zmiešame dokopy a vypracujeme hladké cesto. Necháme 5 10 minút oddychovať a následne vyvaľkáme do tvaru kruhu. Natrieme plnkou, rozdelíme na 6 častí a vytvarujeme croissanty. Pre lesklý vzhľad sa aj vrch môže potrieť vymiešaným vajíčkom. Pečieme v predhriatej rúre v teplovzdušnej 25 minút na 180°C. Prajeme dobrú chuť! The post Pizzový croissant appeared first on Ideal Line.

prejsť na článok