Pod rúškom tajomstva

Aj vám sa zdá, že slovo tantra je tak trochu pod rúškom tajomstva? Či už to pochádza z dávnych čias, kedy sa učenie tantry údajne utajovalo, alebo je toto presvedčenie výsledkom predsudkov modernej doby, musíme priznať, že dávku tajomstva si tantra ozaj drží. Keď však prídete do nášho masážneho salóna, privíta vás nielen milá tvár, ale aj príjemné prostredie a vôňa esenciálnych olejov. Tantrická masáž má viesť k hlbokému relaxu. Navodiť atmosféru, kedy môžete byť len sami so sebou a skúmať svoj vnútorný svet. Pod tajomným závojom sa pripravíte na chvíle odpočinku a celotelovej regenerácie, ktoré vám dodajú dávku energie po náročnom a vypätom dni. Všetko z vás opadne My pred vami nič tajiť rozhodne nebudeme. Privíta vás naša milá masérka a všetko potrebné vám vysvetlí. Potom už sa v priestoroch, ktoré ponúkajú súkromie a pokoj, môžete nechať hýčkať liečivými dotykmi tantry. Celotelová masáž harmonizuje vaše telesné energie a prispieva tak k vnútornému pokoju. Pokiaľ prežívate hlboký stres alebo náročné obdobie, nie je lepší nápad ako zmyslová masáž. Nahota je prirodzená Z pohľadu tantry je nahota prirodzená. Predstavuje život a bytie v tej najhlbšej podstate. Napriek tomu majú naše masérky profesionálny prístup a rešpekt. Technika tantrickej masáže povzbudí nielen telo, ale aj myseľ a vytvorí tak silnú zásobu energie, ktorú budete pociťovať. Tantra dokáže navodiť hlboké uvoľnenie a následne povzbudenie prirodzenou aktiváciou sexuálnej energie, ktorá je súčasťou bytia. Pokiaľ by vám nahota bola spočiatku nepríjemná, rešpektujte svoje hranice, no snažte sa na masáž pozerať, ako na prostriedok a techniku, ktorá má naštartovať vaše regeneračné procesy. Budete sa cítiť lepšie nielen fyzicky, ale aj duševne a emocionálne. Nakoniec, inšpirujte sa referenciami našich klientov. Radi sa k nám vracajú. The post Pod rúškom tajomstva appeared first on Bratislava Tantra.

prejsť na článok

Moderovaná adorácia v sobotu 1. apríla

Čas Veľkonočných sviatkov sa blíži. Už čoskoro si budeme pripomínať tajomstvá poslednej večere, umučenia a smrti Pána ako aj tajomstvá Veľkonočnej vigílie či Veľkonočného rána. 40 dní sa pripravujeme na toto slávenie. Stihol si sa počas týchto dní aspoň n

prejsť na článok

Bytosti :

Tajomstvá života The post Bytosti : first appeared on Calothrick.

prejsť na článok

Tajomstvá vesmíru

Naša Zem je guľatá, Slniečkom je zaliata. V noci zase Mesiac svieti, vidíme aj krásne hviezdy. Hviezdy, to sú slniečka, na nebi ako zrniečka.

prejsť na článok

Tajomstvá úspešného BIO chovu moriek

Plánujete chov moriek, chováte morky alebo ich len nakupujete od farmára? Potom sú nasledovné informácie určené priamo pre vás.

prejsť na článok

Večer v Múzeu dopravy (24.03.)

Špeciálna večerná prehliadka odhalí expozíciu pod rúškom tmy. Vychutnajte si modelové koľajisko, ako aj všetky ostatné interaktívne exponáty len pri originálnom osvetlení. Modelové vláčiky budú simulovať reálnu prevádzku. Kto vie ako na to, bude...

prejsť na článok