Pomôžme si navzájom

Vážení členovia SRZ MO Podbrezová Tak ako vlani, aj tento rok je možné získať miestne povolenie prakticky zadarmo. Výbor SRZ MO Podbrezová schválil pre členov, ktorí odovzdajú (venujú) 2% z dane fyzických osôb v hodnote prevyšujúcej 150€, odmenu rovnajúcu sa... Čitaj celé Čitaj celé The post Pomôžme si navzájom appeared first on MO SRZ Podbrezová.

prejsť na článok

Poďakovanie za podporu Projektu "Pomáhame si navzájom"

V rámci projektu "Pomôžme si navzájom" sa nám vďaka podpore Hlavného mesta SR Bratislavy podarilo zrealizovať v priestoroch našej novej Komunitenej Klubovne Pod lipami viacero zmysluplných aktivít.

prejsť na článok

Projekt "Pomôžme si navzájom" - Kurz slovenského jazyka

Od júna spúšťame projekt, ktorý bude trvať do konnca roku 2022. V rámci projektu pomôže deťom, ktoré na Slovensko prišli v dôsledku prepuknutia vojnového konfliktu na Ukrajine - naučiť sa slovenský jazyk a tak sa aj lepšie začleniť do kolektívu a zároveň

prejsť na článok

Prvá pomoc pri zápche

V prvom rade sa chcem poďakovať mamičkám, ktoré si navzájom pomáhajú v skupine Detičky inak obdarené. Zaujala ma diskusia na túmu čo pomáha pri zápche. Ja som už dlhšie uvažovala nad tým, že skúsim zozbierať postrehy a skúsenosti mamičiek, ktoré s týmto b

prejsť na článok

Treba si pomáhať

Hovorí syn otcovi: - Otec, pani učiteľka nám povedala, že ľudia si majú navzájom pomáhať. Tak mi urobíš tú domácu úlohu, však?

prejsť na článok

Spôsobovanie bolesti

Sedí pacient u zubára v kresle. Doktor mu hovorí: - Mám pocit, ako by ste mali jedno moje vajce vo svojej ruke. - Áno , hovorí pacient, nechceme si predsa navzájom spôsobovať bolesť!

prejsť na článok