Poprvé mimo stadion. Slavnostní zahájení OH začalo šestikilometrovou jízdou sportovců po Seině

Slavnostní zahájení XXXIII. olympijských her v Paříži začalo netradičně šestikilometrovou poutí zhruba 160 lodí se sportovci po Seině. Jako první se na řeku vydali Řekové. Výpravy s výjimkou ruské a běloruské, které Mezinárodní olympijský výborZobraziť celý článok The post Poprvé mimo stadion. Slavnostní zahájení OH začalo šestikilometrovou jízdou sportovců po Seině appeared first on Apliblog.sk.

prejsť na článok

Návrat na piešťanský zimný štadión

Zimný štadión v Piešťanoch by sa v najbližších dňoch mal opäť otvoriť, čo nám umožní vrátiť sa na domáci ľad. Ak máte záujem pridať sa k nám, neváhajte nás kontaktovať. Trénujeme aj počas jari aj leta. Okrem toho nás čaká niekoľko letných krasokorčuliarsk

prejsť na článok

Romantický večer

Viete, aká je verzia romantického večera pre muža? Futbalový štadión osvetlený sviečkami.

prejsť na článok

Präzise Durchflussregelung mit dem neuen Proportional-Regelventil JSP von SMC

SMC präsentiert das neue Proportional-Regelventil JSP, das für eine präzise und stufenlose Steuerung der Durchflussmenge von Flüssigkeiten sorgt. Das innovative Ventil überzeugt durch seine Vielseitigkeit, Robustheit und Energieeffizienz.Vielseitiger Eins

prejsť na článok

Celulitida má řešení

Celulitida, pomoc! Holky, upřímně… asi 7 z 10 jí tam má. Více nebo méně viditelnou, ale má. Statistika říká, že má, článek Celulitida má řešení byl poprvé publikován na Přírodní kosmetika | Ekodrogerie | Zero Waste | Zdraví - bioplace.cz.

prejsť na článok

Jak se zbavit akné

Pleť s akné je nechtěný estetický problém na obličeji a někdy i na ramenou či na zádech. Jak se zbavit článek Jak se zbavit akné byl poprvé publikován na Přírodní kosmetika | Ekodrogerie | Zero Waste | Zdraví - bioplace.cz.

prejsť na článok