Potraviny vyzerajúce ako časti tela, ktorým pomáhajú

Už od detstva počúvame známu vetu: „Si tým, čo ješ.“ Uvedomili ste si ale niekedy, že niektoré potraviny vyzerajú presne ako časti tela?

prejsť na článok

Užitočné rady s ktorými dokážete ovládnuť svoj nenásytný žalúdok

Ste neustále posadnutí myšlienkou na chutné a výborne vyzerajúce jedlo? My vám s tým dokážeme pomôcť. Poznáme potraviny, ktoré rýchlo a účinne umlčia váš žalúdok. Neveríte? Presvedčte sa o tom sami.

prejsť na článok

Potraviny, ktoré pomáhajú pri správnej funkcii pečene

Pečeň je jediný orgán v tele, ktorý sa dokáže sám regenerovať a dorásť. Ak teda myslíte na svoje zdravie aj do budúcnosti, skúste si aspoň občas dopriať potraviny, ktoré napomáhajú jej správnemu fungovaniu.

prejsť na článok

Ako nahradiť drahé fitness výživové doplnky stravou?

Z každej strany sa na nás valia informácie, ktoré tvrdia ako veľmi ich potrebujeme. Ak je to pravda a naše telá ich potrebujú, musí predsa existovať spôsob ako ich do tela dostať prirodzenou formou! Ten spôsob existuje, stačí konzumovať potraviny, ktoré p

prejsť na článok

Potraviny zabíjajúce inteligenciu

Možno ste ani len netušili, že niektoré potraviny, s ktorými sa stretávame denno-denne, môžu mať devastujúci vplyv na fungovanie nášho mozgu. Chceli by ste vedieť o ktoré konkrétne potraviny sa jedná?

prejsť na článok

Šetriť na potravinách? Neoplatí sa...

Pri kúpe potravín nás často ovplyvňuje „nálepka“, ktoré potraviny sú zdravé a ktoré nie. Napriek tomu, že naše výdavky za potraviny sú vysoké, odborníci na výživu spokojní nie sú. Pomer výdavkov za potraviny na Slovensku je v pomere k ostatným krajinám E

prejsť na článok