Požiar TV veže

Správa z tlače: Podľa oficiálneho vyhlásenia ruských predstaviteľov bola pravdepodobnou príčinou požiaru TV veže Ostankino zrážka s cudzou výškovou budovou.

prejsť na článok

Výherca šachu

Bush s Ládinom sa dohodli, že namiesto vojny budú hrať šachy. Čo myslíte, kto vtedy vyhral? No predsa Ládin. A viete prečo? No predsa Bushovi chýbali od začiatku dve veže.

prejsť na článok

Zdrvený Bush

Správa z tlače: Tragický požiar v Bielom dome spustošil osobnú knižnicu prezidenta G.W.Busha. Obe jeho knihy boli zničené. Prezident je stratou zdrvený, hlavne preto, že druhú nestihol vyfarbiť celú.

prejsť na článok

Najväčšie námorné katastrofy

Viete, aké boli tri najväčšie námorné katastrofy všetkých čias? Požiar na Queen Mary, potopenie Titanicu a nepotopenie Aurory.

prejsť na článok

Ako sa vyznať vhasiacich prístrojoch akedy vás čaká revízia alebo ich vyradenie

Pripravili sme prehľad 5 základných typov hasiacich prístrojov podľa toho, aký požiar s nimi uhasíte. V článku vám tiež pripomenieme, ako je to s revíziami alebo bezpečnostným označením. Source

prejsť na článok

MODRA VIDEOVIZITKA

Pozývame vás do Modry, hlavného mesta vína a keramiky. Historické pamiatky Pamiatková zóna v centre mesta je ukážkou prerodu vinohradníckeho mestečka na slobodné kráľovské mesto. Klenbové pivnice meštian­skych vinohradníckych domov obdivujú návštevníci vi

prejsť na článok