Poznáte prateľnú hubku ?

Poznáte prateľnú hubku ?Prateľná hubka má výbornú savú schopnosť. Absorbuje 15 – násobne viac vody ako je jej hmotnosť. Rýchlo schne a na výber máte z množstva vzorov a farieb.Využijete ju najmä v kuchyni na umývanie riadu, drezu, linky, stola od rôznych tekutín…. Pri upratovaní na umytie akýchkoľvek povrchov ako laminát, sklo, kov… odstránenie prachu z izbových rastlín a pod.Hubka je vyrobená z celulózy (70%) a bavlny (30%). Celulóza pochádza z eticky spravovaných lesov Severnej Ameriky a Európy. Potlač je z biologicky odbúrateľných farieb, ktoré nepoškodzujú životné prostredie.Po doslúžení môžete hubku zahodiť do kompostu. Je 100 % rozložiteľná. Ako sa o hubku starať :– pred každým použitím ju namočte do vody, hubka tak pekne zmäkne– môžte používať s bežnými čistiacimi prostriedkami na riady, sklo, čistenie povrchov…– po použití ju opláchnite a nechajte vysušiť– doporučuje sa hubku pravidelne prať na 60 °C, aby sa zbavila plesní a baktérií– môžete ju “vyprať ” aj v umývačke riadu spolu s ostatným riadom– perte iba v pracom prostriedku, nepoužívajte aviváž ani bielidlo– výrobca udáva, že vydrží 10 praní, no zo skúseností vydrží oveľa viac   The post Poznáte prateľnú hubku ? appeared first on Sirka, čapovaná eko drogéria.

prejsť na článok

6 dôvodov prečo používať konjakovú hubku

6 dôvodov prečo používať konjakovú hubku Ak používate na odličovanie a čistenie pleti jednorázové tampóny a chcete to zmeniť, konjaková špongia/hubka je ideálna voľba. 1. Je 100 % prírodná Vyrába sa z koreňa rastliny Konjac ( zmijovca indického ), ktor

prejsť na článok

Poznáte všetky druhy ženského orgazmu?

Ženy majú pred mužmi v jednej oblasti navrch. Ide o orgazmus, ktorý dámy dokážu prežívať rôznym spôsobom a hlavne ho vedia dosiahnuť v rôznych častiach tela. Poznáte všetky?

prejsť na článok

Morské hubky, ako náhrada za tampón

Od kedy morské hubky používajú ľudia? Hubky z mora, mali využitie ešte pred Kristom. Ľudia ich používali najčastejšie na liečenie rán, či dokonca ako mäkkú výstuž. Odkiaľ morské hubky pochádzajú? Z názvu je známe, že hubky pochádzajú z mora. Exis

prejsť na článok

Ako dobre poznáte KLITORIS?

Čo je kľúčom k orgazmu pre väčšinu žien s najvyššou koncentráciou nervových zakončení celého tela? Väčšina ľudí vie, že to je klitoris.

prejsť na článok

Jaroslav Slávik

Jaro Slávik je známy slovenský producent a scénarista. Poznáte ho ako prísneho porotcu z televíznej relácie Česko Slovensko má talent. Tiež je vášnivý hráč basketbalu. Príspevok Jaroslav Slávik zobrazený najskôr KRONIKA ŽIVOTA.

prejsť na článok