POZOR, dôležitý oznam!

Vážení vlastníci, upozorňujeme Vás, že po bytových domoch sa pohybuje človek, ktorý sa vydáva za zamestnanca Stavebného bytového družstva Trenčín. Vykonáva „akože“ obhliadku bytu a následne za túto obhliadku požaduje finančné vyplatenie. Upozorňujeme Vás, že vždy keď ako správca vykonávame akúkoľvek činnosť na bytovom dome informujeme zástupcu vlastníkov bytov. Nikdy nežiadame vyplatiť práce, alebo inú činnosť v hotovosti priamo na mieste. V prípade, že Vás takýto človek kontaktuje, overte si jeho totožnosť u zástupcu vlastníkov bytov, prípadne u správcu. V prípade, že bude žiadať vyplatenie priamo na mieste, volajte políciu.

prejsť na článok

Mimoriadny oznam!

Stretnutie členov SSV bude vo farskom kostole v nedeľu 4.6. 2023 po skončení sv. omše. Príspevok Mimoriadny oznam! je zobrazený ako prvý na Farnosť Liptovské Matiašovce.

prejsť na článok

OZNAM

Obecný úrad v Klubine bude dňa  28.08.2023 /pondelok/  30.08.2023 /streda/ 31.08.2023 /štvrtok/ ZATVORENÝ z dôvodu čerpania RD. V prípade neodkladných záležitostí kontaktujte: Mgr. Božena Poliačková, tel. č.: 0918 562 896 Renáta M

prejsť na článok

oznam - zakaz

LUMEN - ŠZ, ZpS a DSS Trebišov oznamuje širokej verejnosti, že návštevy našich klientov sú povolené PANDEMICKÝ PLÁN LumenTV_pandemicky_plan.pdf OZNAM Oznamujeme všetkým záujemcom o sociálnu službu v špecializovanom zariadení, zariadení pre senior

prejsť na článok

Koronavírus oznam

Zoznam „bezpečných krajín“ od 17.2.2021 podľa Vyhlášky ÚVZ SR č. 64/2021 zo dňa 12.2.2021 bol zoznam „bezpečných krajín“ zrušený. The post Koronavírus oznam appeared first on Poliklinika KRANKAS s.r.o. Žilina.

prejsť na článok

Oznam okresného riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Čadci

Príspevok Oznam okresného riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Čadci zobrazený najskôr Web Obce Klubina.

prejsť na článok