Pozor na vysoký cholesterol!

Čo je to cholesterol Jedným z najčastejších slovných spojení, najmä pokiaľ ide o stravovacie návyky a zdravie, býva „vysoký cholesterol“. Bez prílišného premýšľania ho považujeme ho akýsi výkričník, signál o tom, že sa v našom tele deje niečo zlé, čo treba napraviť. Aj pri cholesterole však platí, že veci nie sú jednoducho čierne či biele. Pokračovať v čítaní "Pozor na vysoký cholesterol!" The post Pozor na vysoký cholesterol! first appeared on Prírodná liečba.

prejsť na článok

Problémy s vysokým cholesterolom? Čo na to príroda?

Vysoký cholesterol je zdravotný problém, ktorý sa dotýka čoraz väčšej časti populácie vo vyššom veku. Tento zdravotný neduh je celkom blízky ateroskleróze, a preto sa väčšinou rieši dlhodobým užívaním liekov určených na zníženie cholesterolu, aby sa predo

prejsť na článok

Na čo si musíte dať pozor pri prenájme pôdy

http://hnporadna.hnonline.sk/clanky/1018397-na-co-nesmiete-zabudat-pri-prenajme-pody The post Na čo si musíte dať pozor pri prenájme pôdy first appeared on Ing. Ján Rusinko - GEODET.

prejsť na článok

POZOR na šifrovací program, ktorý sa tvári ako FAKTÚRA

Ako to už býva, záškodníci hľadajú stále nové možnosti, ako iných trochu odľahčiť o peniaze a prilepšiť si. Okrem napríklad rôznych sledovacích softwérov sú už [...] The post » POZOR na šifrovací program, ktorý sa tvári ako FAKTÚRA first appeared on Elekt

prejsť na článok

Pozor na horúci obsah

Papierové poháriky na kávu so sebou sú prirodzenou súčasťou servírovania horúcich nápojov z našich prémiových kávomatov už vyše 10 rokov. Výhody papierových pohárikov hovoria v ich prospech - sú ľahké, recyklovateľné a majú výborné izolačné vlastnosti. Po

prejsť na článok

5 vecí, na ktoré by si mali dávať pozor ľudia, ktorí odišli od svedkov

Ľudia, ktorí odišli od Jehovových svedkov, sa so svojou skúsenosťou vyrovnávajú rôzne. Niektorí lepšie a rýchlejšie, iní horšie a dlhšie. V dnešnom článku sa pozrieme na 5 vecí, The post 5 vecí, na ktoré by si mali dávať pozor ľudia, ktorí odišli od svedk

prejsť na článok