Pozrite sa s nami ako to vyzeralo na 1. ročníku OMES GASTRO FUSION 2024

Gastro rok 2024 sme skutočne naštartovali spoločným vzdelávacím popoludním, ktorým nás sprevádzalo dobré jedlo, hudba a skvelý moderátor Marián Lechan. V Kaviarni Nová synagóga Žilina sme 1.2. 2024 o 14:00 hod. začali našim odborným programom, ktorého výstupom boli prednášky, novinky a odborné znalosti rôznych spoločností, dodávateľov, či partnerov, s ktorými spolupracujeme už dlhé roky. Úvodné slovo konateľa Mgr. Petra Latku odštartovalo popoludnie plné zaujímavosti zo sveta GASTRA. Následne na to nadviazal prierez produktov spoločnosti Omes v podaní nášho korporátneho šéfkuchára Vladimíra Lokšíka a obchodníčky Ivany Melničákovej. Tí nám predstavili niečo z mála o nás ako i to, že sme jedna z mála firiem na slovenskom trhu, ktorá poskytuje komplexné služby od návrhu, montáže, servisu a údržbu zariadení. Taktiež treba vyzdvihnúť i peknú myšlienku, ktorá odznela a tou je, že ,,Predajom sa naša spolupráca nekončí, ale začína! Následne sme plynule prešli k časti OMES caffèLAB break (kávovary La San Marco, mlynčeky Fiorenzato a caffè Martella), ktoré nám odprezentovali Lukáš a Marek Šutarovci a Ivana Melničáková priamo v časti synagógy, ktorú sme vytvorili pre kávu. Zákazníci si mohli pozrieť mlynce značky Fiorenzato, či dvojpákový kávovar La San Marco a vyskúšať si jeho technológiu v podobe spravenia si vlastnej kávy Martella. Po krátkej pauze sme sa premiestnili opäť do prednáškovej časti, kde sme sa zaoberali veľmi dôležitou tematikou akou je Verejné obstarávanie, a teda Ako správne obstarávať technológie a ušetriť! Do tejto problematiky mal najmä čo povedať náš konateľ p. Peter Latko. Vzdelávacím popoludním následne pokračovali spoločnosti FAGOR Professional, ktorí predstavili novinku Automat na varenie – konvektomat iKORE a ostatné zariadenia výrobcu v podaní Richarda Mücka a Viktora Majoroša. Samozrejme nechýbala ani spoločnosť RYBA Žilina a jej produkty pre HoReCa prevádzky, či najnovšie produktové novinky. Slovenské varné technológie a škrabky na zemiaky nám predstavila spoločnosť GASTRO-HAAL v podaní Jána Malachovského a Michala Šišku, a tiež sme sa povenovali témam ako Pestré denné menu! Závodné stravovanie a catering, ktoré nám podal a niečo málo povedal i samotný executiv chef SLOVTREND Rastislav Púček. Na záver sme ukončili prednáškovú časť Kuchynskou hygienou, ktorá by mala byť na prvom mieste! Do tejto časti vstúpila spoločnosť ATOTECH v podaní Jaromíra Skalického a konateľ spoločnosti Peter Latko, ktorý nám predstavil okrem GASTRA i HoReCa pranie, čo je taktiež jedna z nosných služieb spoločnosti OMES. Tiež sme nezabudli podiskutovať aj o distribúcii porciovaných jedál a ich výdaj prostredníctvom rôznych Menu boxov značky Menü Mobil, ktoré sú vhodné najmä do nemocníc, domovov dôchodcov, či iných centier soc. služieb. Počas pravidelnej prestávky na občerstvenie a kávu nás počas celého popoludnia sprevádzala skupina GASTRO JAZZ, ktorej ďakujeme za spríjemnené popoludnie. Po skončení celého programu nasledovala voľná diskusia a zábava, o ktorú sa postaral OMES tím a skupina FRICKObrothers. V rámci výstavy mali všetci účastníci, zákazníci, či partneri možnosť vidieť niektoré zariadenia z našej predajne OMES, GastroLabu, Sous-videLabu, či CaffèLabu pre ktoré sme zvlášť vytvorili v jednotlivých častiach synagógy priestor. Pri vchode bola možnosť občerstvenia z rôznych druhov špecialít pripravovaných v konvektomate FAGOR iKORE, v kombinovanom robote od značky Sammic, či sous-vide zariadeniach. Medzi hlavné ochutnávky patrili: 1. Kačacie prsia konfit, pyré z červenej kapusty, hranolky z pečeného zeleru, 2. Bravčová krkovička sous vide a´lla vitello tonnato, 3. Kuracie stehná filet sous vide, šalát, aioli vinegret, 4. Kurča galantína sous vide, grilované zemiaky, BBQ údená omáčka , 5. Halloumi na grile, zelenina, omáčka z pečenej papriky a orechov, 6. Ostriež nílsky sous-vide, parená zelenina, Bearnaise omáčka. O vybrané suroviny sa postarala RYBA Žilina a o nápojové menu a kávu zas Lukáš a Marek Šutarovci v Kaviarni Nová synagóga Žilina, ktorým takisto ďakujeme za spoluprácu. Tešíme sa opäť o rok! Pozrite sa bližšie ako to vyzeralo na 1. ročníku OMES GASTRO FUSION 2024 Ďakujeme! Príspevok Pozrite sa s nami ako to vyzeralo na 1. ročníku OMES GASTRO FUSION 2024 je zobrazený ako prvý na omes.sk.

prejsť na článok

Veľká OMES GASTRO OPTIMALIZÁCIA

Úspora energií s našimi gastro zariadeniami až o 50%. Správnou voľbou môže byť vaša faktúra za energie vo vašej školskej kuchyni, či kantíne oveľa nižšia! Print Print Print Print KONTAKTUJTE NÁS JEDINÝM KLIKOM! Príspevok Veľká OMES GA

prejsť na článok

OMES GASTRO FUSION 2024

Milí zákazníci a partneri! Vážime si vašu dlhoročnú spoluprácu a dôveru, ktorú do nás vkladáte, a za ktorú vám ďakujeme! Preto nám dovoľte ju aj ďalej posilniť v podobe spoločne stráveného času na našom novom podujatí OMES GASTRO FUSION 2024 a prijmite na

prejsť na článok

Zvárač TIG 141-6, 141-8

Pozícia: Zvárač  TIG 141-6, 141-8 Miesto: Nemecko: Bavorsko / Bayern/ Termín nástupu: 04/2018 Ponúkaný plat: Od 21€/h Ponuka číslo: 004 Zváranie nerezového potrubia a plniacich nádob v mliekárni. .fusion-button.button-2 .fusion-button-t

prejsť na článok

CNC frézar

Pozícia: CNC frézar Miesto: Nemecko: Hessensko/Hessen/ Termín nástupu: 05/2018 Ponúkaný plat: Výhodné platové podmienky Ponuka číslo: 002 Nastavovanie a programovanie CNC frézy. .fusion-button.button-4 .fusion-button-text, .fusion-button.button

prejsť na článok

Elektrikár

Pozícia: Elektrikár Miesto: Nemecko: Bádensko-Württembersko / Baden-Württemberg/ Termín nástupu: 05/2018 Ponúkaný plat: Od 18€/h Ponuka číslo: 005 Elektromontážne práce v obchodnom centre. .fusion-button.button-1 .fusion-button-text, .fusion-bu

prejsť na článok