Gastro rok 2024 sme skutočne naštartovali spoločným vzdelávacím popoludním, ktorým nás sprevádzalo dobré jedlo, hudba a skvelý moderátor Marián Lechan. V Kaviarni Nová synagóga Žilina sme 1.2. 2024 o 14:00 hod. začali našim odborným programom, ktorého výstupom boli prednášky, novinky a odborné znalosti rôznych spoločností, dodávateľov, či partnerov, s ktorými spolupracujeme už dlhé roky. Úvodné slovo konateľa Mgr. Petra Latku odštartovalo popoludnie plné zaujímavosti zo sveta GASTRA. Následne na to nadviazal prierez produktov spoločnosti Omes v podaní nášho korporátneho šéfkuchára Vladimíra Lokšíka a obchodníčky Ivany Melničákovej. Tí nám predstavili niečo z mála o nás ako i to, že sme jedna z mála firiem na slovenskom trhu, ktorá poskytuje komplexné služby od návrhu, montáže, servisu a údržbu zariadení. Taktiež treba vyzdvihnúť i peknú myšlienku, ktorá odznela a tou je, že ,,Predajom sa naša spolupráca nekončí, ale začína! Následne sme plynule prešli k časti OMES caffèLAB break (kávovary La San Marco, mlynčeky Fiorenzato a caffè Martella), ktoré nám odprezentovali Lukáš a Marek Šutarovci a Ivana Melničáková priamo v časti synagógy, ktorú sme vytvorili pre kávu. Zákazníci si mohli pozrieť mlynce značky Fiorenzato, či dvojpákový kávovar La San Marco a vyskúšať si jeho technológiu v podobe spravenia si vlastnej kávy Martella. Po krátkej pauze sme sa premiestnili opäť do prednáškovej časti, kde sme sa zaoberali veľmi dôležitou tematikou akou je Verejné obstarávanie, a teda Ako správne obstarávať technológie a ušetriť! Do tejto problematiky mal najmä čo povedať náš konateľ p. Peter Latko. Vzdelávacím popoludním následne pokračovali spoločnosti FAGOR Professional, ktorí predstavili novinku Automat na varenie – konvektomat iKORE a ostatné zariadenia výrobcu v podaní Richarda Mücka a Viktora Majoroša. Samozrejme nechýbala ani spoločnosť RYBA Žilina a jej produkty pre HoReCa prevádzky, či najnovšie produktové novinky. Slovenské varné technológie a škrabky na zemiaky nám predstavila spoločnosť GASTRO-HAAL v podaní Jána Malachovského a Michala Šišku, a tiež sme sa povenovali témam ako Pestré denné menu! Závodné stravovanie a catering, ktoré nám podal a niečo málo povedal i samotný executiv chef SLOVTREND Rastislav Púček. Na záver sme ukončili prednáškovú časť Kuchynskou hygienou, ktorá by mala byť na prvom mieste! Do tejto časti vstúpila spoločnosť ATOTECH v podaní Jaromíra Skalického a konateľ spoločnosti Peter Latko, ktorý nám predstavil okrem GASTRA i HoReCa pranie, čo je taktiež jedna z nosných služieb spoločnosti OMES. Tiež sme nezabudli podiskutovať aj o distribúcii porciovaných jedál a ich výdaj prostredníctvom rôznych Menu boxov značky Menü Mobil, ktoré sú vhodné najmä do nemocníc, domovov dôchodcov, či iných centier soc. služieb. Počas pravidelnej prestávky na občerstvenie a kávu nás počas celého popoludnia sprevádzala skupina GASTRO JAZZ, ktorej ďakujeme za spríjemnené popoludnie. Po skončení celého programu nasledovala voľná diskusia a zábava, o ktorú sa postaral OMES tím a skupina FRICKObrothers. V rámci výstavy mali všetci účastníci, zákazníci, či partneri možnosť vidieť niektoré zariadenia z našej predajne OMES, GastroLabu, Sous-videLabu, či CaffèLabu pre ktoré sme zvlášť vytvorili v jednotlivých častiach synagógy priestor. Pri vchode bola možnosť občerstvenia z rôznych druhov špecialít pripravovaných v konvektomate FAGOR iKORE, v kombinovanom robote od značky Sammic, či sous-vide zariadeniach. Medzi hlavné ochutnávky patrili: 1. Kačacie prsia konfit, pyré z červenej kapusty, hranolky z pečeného zeleru, 2. Bravčová krkovička sous vide a´lla vitello tonnato, 3. Kuracie stehná filet sous vide, šalát, aioli vinegret, 4. Kurča galantína sous vide, grilované zemiaky, BBQ údená omáčka , 5. Halloumi na grile, zelenina, omáčka z pečenej papriky a orechov, 6. Ostriež nílsky sous-vide, parená zelenina, Bearnaise omáčka. O vybrané suroviny sa postarala RYBA Žilina a o nápojové menu a kávu zas Lukáš a Marek Šutarovci v Kaviarni Nová synagóga Žilina, ktorým takisto ďakujeme za spoluprácu. Tešíme sa opäť o rok! Pozrite sa bližšie ako to vyzeralo na 1. ročníku OMES GASTRO FUSION 2024 Ďakujeme! Príspevok Pozrite sa s nami ako to vyzeralo na 1. ročníku OMES GASTRO FUSION 2024 je zobrazený ako prvý na omes.sk.
Úspora energií s našimi gastro zariadeniami až o 50%. Správnou voľbou môže byť vaša faktúra za energie vo vašej školskej kuchyni, či kantíne oveľa nižšia! Print Print Print Print KONTAKTUJTE NÁS JEDINÝM KLIKOM! Príspevok Veľká OMES GA
Milí zákazníci a partneri! Vážime si vašu dlhoročnú spoluprácu a dôveru, ktorú do nás vkladáte, a za ktorú vám ďakujeme! Preto nám dovoľte ju aj ďalej posilniť v podobe spoločne stráveného času na našom novom podujatí OMES GASTRO FUSION 2024 a prijmite na
Pozícia: Elektrikár Miesto: Nemecko: Bádensko-Württembersko / Baden-Württemberg/ Termín nástupu: 05/2018 Ponúkaný plat: Od 18€/h Ponuka číslo: 005 Elektromontážne práce v obchodnom centre. .fusion-button.button-1 .fusion-button-text, .fusion-bu
prejsť na článokPozícia: CNC frézar Miesto: Nemecko: Hessensko/Hessen/ Termín nástupu: 05/2018 Ponúkaný plat: Výhodné platové podmienky Ponuka číslo: 002 Nastavovanie a programovanie CNC frézy. .fusion-button.button-4 .fusion-button-text, .fusion-button.button
prejsť na článokPozícia: Zvárač TIG 141-6, 141-8 Miesto: Nemecko: Bavorsko / Bayern/ Termín nástupu: 04/2018 Ponúkaný plat: Od 21€/h Ponuka číslo: 004 Zváranie nerezového potrubia a plniacich nádob v mliekárni. .fusion-button.button-2 .fusion-button-t
prejsť na článok