Pracovné odevy Bennon: Nové montérky na traky aj reflexné oblečenie

Česká značka Bennon je známa predovšetkým pre svoje pracovné topánky, ktoré už 15 rokov vyrába v českom meste Zlín. V nadväznosti na obuvnícku tradíciu veľkého Tomáša Bati tak patria medzi popredné české značky pracovnej obuvi. V poslednej dobe sa však začali venovať aj pracovnému oblečeniu či rukaviciam.

prejsť na článok

Montérky Promacher Erebos na traky: Čo všetko ponúkajú? (RECENZIA)

Česká značka Bennon vyrába hlavne obuv, no rozširuje svoju ponuku aj o oblečenie a rukavice. Oblečenie síce neobsahuje stovky produktov ako obuv, no za to sú všetky kúsky vyladené do detailu. Známa je aj kolekcia Erebos, ktorá je u zákazníkov veľmi obľúbe

prejsť na článok

Montérky Snickers AllroundWork 6341: Prémiové montérky pre náročných (RECENZIA)

Montérky Snickers patria k svetovej špičke a presvedčili o tom už tisícky spokojných zákazníkov po celom svete. Táto švédska značka už viac ako 40 rokov produkuje vysokokvalitné pracovné odevy pre profesionálov. Ako vyzerajú ich najpredávanejšie montérky?

prejsť na článok

Kvalitné pracovné odevy? Objavte belgickú značku Dassy!

Pracovné odevy Dassy patria v našom okolí medzi menej známu značku. Hoci sa jedná o vysokokvalitné odevy, svoj domovský región majú v oblasti Belgicka či Nemecka. Čím sú pracovné odevy Dassy zaujímavé a čo všetko ponúkajú?

prejsť na článok

Pracovné odevy Snickers: Kvalitné pracovné odevy zo Švédska

Pracovný deň môže byť plný výziev a nepredvídateľných situácií, a práve preto je dôležité mať na sebe také oblečenie, ktoré je nielen pohodlné, ale aj spoľahlivé a odolné voči náročným podmienkam. V tomto smere sa značka Snickers stala synonymom kvality a

prejsť na článok

Talianske montérky Payper: objavte novinku v našej ponuke

Ponuku pracovných odevov rozširujeme o Taliansku značku Payper, ktorá vyrába nielen kvalitné, ale hlavne moderné a dizajnové pracovné odevy.

prejsť na článok