Prečo je praktické mať druhú hlavu

Prečo by sa nemalo odstraňovať sexuálne obťažovanie na pracovisku? Prečo je tornádo lepšie ako susedská burza? Samé otázky.

prejsť na článok

Prečo pasažieri nenosia na tandemový zoskok prilbu?

Prečo pasažieri nenosia na tandemový zoskok prilbu?  Ak ste boli na tandemovom zoskoku alebo sledujete naše fotky, určite ste si všimli, že pasažieri nenosia počas zoskoku prilbu. Veď ide o zoskok z lietadla, ako je to možné? Verte, keby idete na zoskok s

prejsť na článok

Grilovaný ľad

Ako Slovania predbehli Dánov v dopravných inováciách? Na čo premenil víno reverzný Ježiš? Kde sa nachádzajú tarhoňové polia zapísané v UNESCO? + bonusová slovná úloha o tom, prečo Kanye West nemôže prejsť na druhú stranu rieky.

prejsť na článok

R2D2MeToo

Ako na fotke nevyzerať podvedene. Bude mať Kate Middleton sochu v Modre? Aké cheat kódy požívať na súdoch? Ako zapadá slnko za plochým bruchom? Sú mačky nové kvety a ježkovia nové kapre? Čo robia ľadoví someliéri? Prečo treba Braňovi naplniť hlavu vodou?

prejsť na článok

Pôstny rýchlik Mojžiš

Prečo je najdrahšia koza tá, ktorú nezarežeš? Prečo máme viac medveďov ako Japoncov? Prečo treba na daňový úrad chodiť s mikrofónom? A prečo európske vrany nezbierajú šperky? Samé otázky.

prejsť na článok

Mama, som v telke!

Prečo by na každej tlačovke na Úrade vlády mal sedieť aj Ezop? Čo robiť, ak vás zrazí Jožo Ráž? Prečo je Tomáš Z Božej Vôle Šofér? Prečo je Braňo honorárny boomer? Samé otázky.

prejsť na článok