Prečo vlastne vzniká obezita a aké sú rizikové faktory jej vzniku

WHO udáva, že výskyt obezity sa v Európe od 80. rokov 20. storočia strojnásobil, pričom 30-73 % dospelých má nadváhu a 10-30 % obezitu.

prejsť na článok

Rizikové faktory neprenosných ochorení

Aké sú rizikové faktory neprenosných ochorení súvisiacich s fyzickou nečinnosťou, s poškodeniami súvisiacimi alkoholom a tabakovými výrobkami.

prejsť na článok

Nadváha a obezita – problém tretieho tisícročia

Medzi významné zdravotné problémy našej populácie patrí obezita, ktorá je považovaná právom za celosvetovú epidémiu a má ju takmer 2 mld ľudí vo svete.

prejsť na článok

Toto sú faktory spôsobujúce rozvoj cukrovky

Máte pocit, že s vami nie je niečo v poriadku? Bývate chorľavý, máte nadváhu a neviete sa zbaviť únavy? Môžu to byť príznaky cukrovky! Diabetes, alebo ľudovo povedané cukrovka, je pomerne závažné chronické ochorenie, pri ktorom dochádza k zvýšeným hlad

prejsť na článok

Prečo sme vlastne šli do Ruska?

Mnohí sa nás pýtate veľa dôležitých otázok, napríklad aj prečo sme liečbu nepodstúpili na Slovensku. Samozrejme, radi vám na vaše otázky odpovieme. The post Prečo sme vlastne šli do Ruska? appeared first on Krôčik vpred - občianske združenie.

prejsť na článok

Vizitky od ich vzniku až po súčasnosť

Vizitky sú jedným z najstarších marketingových nástrojov, ktoré sa dnes používajú. Sú uložené na nástenkách, v peňaženkách, zásuvkách, sme s nimi v kontakte denno-denne, ale len málo ľudí vie, ako vlastne súčasná vizitka vznikla. Predchodcovia vizitiek V

prejsť na článok