Nápad vytvoriť pekáreň, kde by sa vyrábalo Pão de queijo vznikol ešte vBrazíli, keď majiteľka tejto pekárne tento produkt ochutnala azamilovala si ho. Výrobňabezlepkového mrazeného pečiva vznikala vroku 2018 2019 v Prešove. Vo svojich začiatkoch sa v 2019 zameriava na výrobu produktovej radyPão de queijov4 príchutiach: slané so syrovou príchuťou neplnené, slané sbylinkami, sladké []
Pekáreň Fertucha K autor: Ing. arch. Oto Häusler, Ing. arch. Martina Demková miesto: Bratislava, Košická ulica návrh: jún-júl 2017 realizácia: august-oktober 2017 fotograf: Juraj Starovecký The post Pekáreň Fertucha K appeared first on HAUSLER&HAUSLER
Aj tento týždeň máme napečené. Šikovné gazdinky pripravili fajné koláčiky.
Lahôdková kukurica je odrodou kukurice, ktorá sa pestuje ako zelenina. Pre svoju výbornú chuť sa konzumuje čerstvá i varená. Kukurica je bezlepková obilnina, a preto môže byť používaná aj pri celiakii. Obsahuje 86 kalórií na 100g, veľa vlákniny, vitamínov
prejsť na článokHĽADÁME POSILY DO NAŠICH PREDAJNÍ (plný pracovný úväzok)pridajte sa k nám a zistíte, aké je to robiť ľuďom radosť svojou prácou pracovať budete v Miloslavove, Kvetoslavove, v Rovinke alebo v Bernolákove (podľa dohody), na termíne nástupu sa viem
prejsť na článokRastlinky majú svojho nepriateľa, hmyz. Dlho trpeli, že sa nimi kŕmi a ničí ho. Až sa rozhodli konať a vyslali za Stvoriteľom svojich zástupcov. Príspevok Ako vznikla mäsožravá rastlinka je zobrazený ako prvý na ROZPRÁVKOVANIE.
prejsť na článok