Prečo vznikla v Prešove bezlepková pekáreň Coška fajne?

Nápad vytvoriť pekáreň, kde by sa vyrábalo Pão de queijo vznikol ešte vBrazíli, keď majiteľka tejto pekárne tento produkt ochutnala azamilovala si ho. Výrobňabezlepkového mrazeného pečiva vznikala vroku 2018 2019 v Prešove. Vo svojich začiatkoch sa v 2019 zameriava na výrobu produktovej radyPão de queijov4 príchutiach: slané so syrovou príchuťou neplnené, slané sbylinkami, sladké []

prejsť na článok

Pekáreň Fertucha K

Pekáreň Fertucha K autor: Ing. arch. Oto Häusler, Ing. arch. Martina Demková miesto: Bratislava, Košická ulica návrh: jún-júl 2017 realizácia: august-oktober 2017 fotograf: Juraj Starovecký The post Pekáreň Fertucha K appeared first on HAUSLER&HAUSLER

prejsť na článok

Pečieš, pečiem, pečieme

Aj tento týždeň máme napečené. Šikovné gazdinky pripravili fajné koláčiky.

prejsť na článok

Ako sadiť a pestovať lahôdkovú kukuricu

Lahôdková kukurica je odrodou kukurice, ktorá sa pestuje ako zelenina. Pre svoju výbornú chuť sa konzumuje čerstvá i varená. Kukurica je bezlepková obilnina, a preto môže byť používaná aj pri celiakii. Obsahuje 86 kalórií na 100g, veľa vlákniny, vitamínov

prejsť na článok

Predavač(ka) v pekárni Miloslavov

HĽADÁME POSILY DO NAŠICH PREDAJNÍ (plný pracovný úväzok)pridajte sa k nám a zistíte, aké je to robiť ľuďom radosť svojou prácou pracovať budete v Miloslavove, Kvetoslavove, v Rovinke alebo v Bernolákove (podľa dohody), na termíne nástupu sa viem

prejsť na článok

Ako vznikla mäsožravá rastlinka

Rastlinky majú svojho nepriateľa, hmyz. Dlho trpeli, že sa nimi kŕmi a ničí ho. Až sa rozhodli konať a vyslali za Stvoriteľom svojich zástupcov. Príspevok Ako vznikla mäsožravá rastlinka je zobrazený ako prvý na ROZPRÁVKOVANIE.

prejsť na článok