Predstavenie najnovšieho herného notebooku ALIENWARE 14 !

,, Tam vonku sú tisíce notebookov. Ak nejaký chcete, je si z čoho vyberať. ,, odkazuje Frank Azor z Alienware. Na E3 konferencii spoločnosť DELL prezentovala úplne nový dizajn notebookov za posledné štyri roky... aj napriek tomu, že sa všetky ostatné spoločnosti orientujú skôr na čo najtenší dizajn ich mašín, všetky najnovšie produkty Alienware sú vlastne hrubšie než ich predchodcovia.

prejsť na článok

Alienware X51 vysoký herný výkon v prevedení konzoly?

Výkonný, rozmerovo malý herný počítač alienware x51 s dimenziami hernej konzoly, ktorá má špičkový grafický výkon s nízkou hladinou hluku. Hrajte hry bez kompromisov nastavenia grafiky na najvyšších detailoch vo Full HD rozlíšení.

prejsť na článok

Predstavenie Helenka pre klientov a zamestnancov

Spoločne sme sa stretli v utorok 6. decembra na folklórnom muzikáli Helenka v priestoroch Radošinského naivného divadla v Bratislave. The post Predstavenie Helenka pre klientov a zamestnancov appeared first on CDESK.

prejsť na článok

Corteo a jeho 3500 repríza

Dnes Kolumbíjčania v meste Bogota budú mať o jeden zážitok viac. Okrem ďalšej reprízy predstavenia Corteo budú môcť priamo s umelcami oslavovať 3500 reprízu produkcie z roku 2005. Gratulujeme so želaním, že snáď sme len v polovici. Krátky pohľad do histór

prejsť na článok

Ako identifikovať problémy pokazeného notebooku?

Zisťovanie poruchy v nefunkčnom notebooku môže byť niekedy zložitým procesom, ale nasledujúce kroky vám môžu pomôcť identifikovať základné problémy a prípadne aj ich príčiny. Vždy si treba uvedomiť, že niektoré poruchy môžu byť zložité a budú preto vyžado

prejsť na článok

TOP 5 najlepších notebookov do 600 EUR 2021

Potrebujete si vybrať notebook do cenovej hladiny 600 EUR? Vybrali sme 5 potencionálnych uchádzačov o cenu najlepšieho notebooku do 600 EUR. The post TOP 5 najlepších notebookov do 600 EUR | 2021 appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok