PRENÁJOM SKLADOVÉ PRIESTORY, TRNAVA – KOČIŠSKÉ

PRENÁJOM SKLADOVÉ PRIESTORY, TRNAVA – KOČIŠSKÉ Ponuka 3 000 € / mes. Príspevok PRENÁJOM SKLADOVÉ PRIESTORY, TRNAVA – KOČIŠSKÉ je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

PRENÁJOM – SKLADOVÁ/VÝROBNÁ HALA, 4000 M2, TRNAVA

PRENÁJOM – SKLADOVÁ/VÝROBNÁ HALA, 4000 M2, TRNAVA Ponuka 0 € / mes. Príspevok PRENÁJOM – SKLADOVÁ/VÝROBNÁ HALA, 4000 M2, TRNAVA je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA

PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA Ponuka 430 € / mes. Príspevok PRENÁJOM – KANCELÁRSKY PRIESTOR V CENTRE MESTA TRNAVA je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

PRENÁJOM – SKLADOVÁ/VÝROBNÁ HALA, 3000 M2, TRNAVA

PRENÁJOM – SKLADOVÁ/VÝROBNÁ HALA, 3000 M2, TRNAVA Ponuka 0 € / mes. Príspevok PRENÁJOM – SKLADOVÁ/VÝROBNÁ HALA, 3000 M2, TRNAVA je zobrazený ako prvý na STYLUS.

prejsť na článok

Obchodné priestory na prenájom v objekte Obchodnej galérie Naša

OBCHODNÉ PRIESTORY NA PRENÁJOM Ponúkame Vám na dlhodobý prenájom priestory ideálne pre kaviareň s letnou terasou, prevádzky služieb alebo obchodné priestory. Plocha: úžitková 79 m2 + priestor pre vonkajšiu terasu. Stav: holopriestor Typ prenájmu: dlhodobý

prejsť na článok

Komerčné priestory, Galanta, Bratislavská [563]

PRENÁJOM OBCHODNÝCH PRIESTOROV V NAJLEPŠEJ LOKALITE V GALANTE. VYNIKAJÚCA PRÍLEŽITOSŤ PRE PODNIKATEĽOV KTORÍ CHCÚ ROZŠÍRIŤ SVOJE AKTIVITY V GALANTE A SPÁDOVEJ OBLASTI  –  denne pred budovou prejde vyše 8.000 áut (hlavná ulica)(História prenájmov: 5r (AUTO

prejsť na článok