Prešľapy v pánskom obliekaní

V osvetových článkoch nielen o pánskom obliekaní a webe SmartMen.sk zvyčajne radíme, aký kus pánskeho oblečenia farebne zladiť s iným, čo sa k čomu hodí, jak sa obliecť k rôznym spoločenským príležitostiam - svadbám, pracovným pohovorom, do kancelárie. Dnes sa naopak zameriame na najčastejšie zlé návyky v obliekaní u mužov. Zároveň Vám opäť poradíme, ako sa prešľapom v dress codu vyhnúť.

prejsť na článok

Eskimácke WC

Nápis na eskimáckom pánskom WC: - Keď si sa vyčúral, odstav pekne cencúľ do kúta.

prejsť na článok

Čo ste nevedeli o polokošeliach

Polokošeľa alebo polo tričko. Dva názvy pre jeden kúsok oblečenia v pánskom šatníku. Hocikedy už aj dámskeho šatníka. Názov Polo značí známu hru. Tušíte akú?

prejsť na článok

Trvanie súlože

Zveroval sa dôverne lord v pánskom klube: - Priatelia, mne trvá súlož v priemere päť hodín a 42 minút. - Mylord, a ako to môžete vedieť tak presne? - No, štyridsať minút sa pripravujem, dve minúty súložím a päť hodín som v bezvedomí.

prejsť na článok

Ako sa obliecť na pracovný pohovor

Aké oblečenie na pracovný pohovor? Na pracovný pohovor v pánskom obleku, košeli a kravate. Biela košeľa a červená kravata sú osvedčenou kombináciou pre uchádzačov o voľné pracovné miesta. Pracovný pohovor - na oblečení záleží.

prejsť na článok

Módne trendy v roku 2022!

Nový rok sme už úspešne privítali a tento rok vítame taktiež aj s novými trendami v obliekaní. Počuli ste už niekedy o výraze „Nový rok, nové ja“? S radosťou oznamujeme, že pánska móda v roku 2022 sa bude niesť vo farbách. Hlavné témy na molách v Paríži č

prejsť na článok