Prípadové šúdie pre funkčné diely

Sasn 3D tla umouje v mnohch prpadoch vyrba finlne funkn diely v dostatonej presnosti s dostatonmi mechanickmi vlastnosami, The post Prípadové šúdie pre funkčné diely appeared first on Stepanek3D.

prejsť na článok

Prípadové šúdie pre sériovú výrobu

V rmci prunho dodania nich sri od stoviek po tiscky kusov s tieto projekty ukkou toho, ako 3D tla umouje vemi flexibilne reagova na potreby trhu. The post Prípadové šúdie pre sériovú výrobu appeared first on Stepanek3D.

prejsť na článok

Webinár: 3D tlač kompozitných a veľkoobjemových dielov

Tlačíte formy, náhradné diely pre roboty, modely na odlievanie alebo rôzne prípravky a úpinky? Je vaša 3D tlačiareň málo produktívna alebo ste limitovaní materiálmi? Chcete poradiť? Prihláste sa na náš webinár!

prejsť na článok

10 pravidiel pri údržbe 3D tlačiarne FDM

Sasn 3D tla umouje v mnohch prpadoch vyrba finlne funkn diely v dostatonej presnosti s dostatonmi mechanickmi vlastnosami, The post 10 pravidiel pri údržbe 3D tlačiarne FDM appeared first on Stepanek3D.

prejsť na článok

Automobilový priemysel a 3D tlač

Automobilový priemysel je ďalšou oblasťou, kde 3D tlač prináša množstvo možností a využití. Tu je niekoľko príkladov:Prototypovanie: 3D tlač môže byť použitá na výrobu prototypov nových dielov alebo celých vozidiel. To zjednodušuje proces vývoja nových vo

prejsť na článok

Produkčná SLS novinka Sinterit LISA X [webinár]

Zoznámte sa s horúcou novinkou od Sinteritu, kompaktnou a produkčnou SLS 3D tlačiarňou LISA X. Vďaka najnovším inováciám je schopná produkovať extrémne rýchlo SLS diely až z 9 typov materiálov v efektívnej tlačovej komore 130 x 180 x 330mm. Ako rýchlo dok

prejsť na článok