Pripravujeme projektovú dokumentáciu na celkovú obnovu domu Podhorského 5, Šoltésovej 22 a Vajanského 3 v Stupave a výmenu výťahov na Osuského 44.

The post Pripravujeme projektovú dokumentáciu na celkovú obnovu domu Podhorského 5, Šoltésovej 22 a Vajanského 3 v Stupave a výmenu výťahov na Osuského 44. appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Pripravujeme kompexnú obnovu domu Björnsonova 12, 14, 16 a Podhorského 5 hradené z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru.

The post Pripravujeme kompexnú obnovu domu Björnsonova 12, 14, 16 a Podhorského 5 hradené z prostriedkov ŠFRB a vlastných zdrojov prostredníctvom úveru. appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Dokončili sme obnovu bytového domu na Bagarovej

Vážení vlastníci bytov a nebytových priestorov, v spolupráci s firmou FORTSTAV, s. r. o. a vlastníkmi bytov a nebytových priestorov na Bagarovej ulici č. 14 a 16 sme dokončili práce na obnove predmetného bytového domu. Obnova spočívala v : Rekon

prejsť na článok

Ukončili sme obnovu domu Holíčska 14, 16, Tranovského 47, 49, 51 a Dunajská 37 financované z komerčných úverov.

The post Ukončili sme obnovu domu Holíčska 14, 16, Tranovského 47, 49, 51 a Dunajská 37 financované z komerčných úverov. appeared first on H-PROBYT.

prejsť na článok

Prevzali sme do našej správy bytový dom na Námestí hraničiarov

Od Novembra 2021 pribudol do našej správy bytový dom na ulici Nam. hraničiarov 19, 21, 23. Bytový dom ma 60 bytov a 1 NP. Okamžite po prebratí agendy bytového domu pokračujeme v prácach na výmene výťahov a rekonštukcie interiéru bytového domu pomocou ú

prejsť na článok

Den Braven podporil obnovu hradu Biely Kameň

Spoločnosť Den Braven sa rozhodla poskytnúť materiálnu pomoc pri obnove historickej pamiatky vo Svätom Jure hradu Biely kameň. Cieľom tejto pomoci je pomôcť pri zachovávaní historických pamiatok pre budúce generácie. Komplex hradnej zrúcaniny je významný

prejsť na článok