Pripravujeme WEBINÁR

Rok 2024 odštartujeme aktívne. Pripravujeme webinár Elektronický podpis a AI v kybernetickej bezpečnosti – Prečo využívať a ako na to?“, ktorý bude prebiehať 25. januára od 14:30 do 16:00. Ako podpisovať rýchlo vďaka elektronickému podpisu a ako ochrániť biznis pred útokmi hackerov s využitím AI? Hlavným cieľom webinára bude všetko, čo sa týka elektronického podpisovania: Akú úroveň elektronického podpisu zvoliť pre aký dokument? Prečo je elektronický podpis tak bezpečný? Čo všetko sa dá vybaviť efektívnejšie s elektronickým podpisom? Na čo si dať pozor pri elektronickom podpisovaní? Hlavným rečníkom na webinári Elektronický podpis a AI v kybernetickej bezpečnosti bude náš expert na elektronické podpisy, Eduard Baraniak, ktorý sa v oblasti elektronického podpisovania pohybuje už niekoľko rokov. V rámci NFQES poskytujeme niekoľko možností elektronického podpisu. Tie sa hodia nielen nadnárodným spoločnostiam, ale aj jednotlivcov. Elektronický podpis dokáže nesmierne pomôcť pri riešení veľkého množstva dokumentov, ktoré vie podpísať v priebehu pár sekúnd. Spolu s elektronickým podpisom sa tentokrát bude časť programu a diskusie venovať aj umelej inteligencii v oblasti kybernetickej bezpečnosti. Z tejto sféry sa do prednášky zapojí aj Tomáš Vlčák ako zástupca spoločnosti Vectra AI. Spoločnosť Vectra AI pôsobí na trhu už 22 rokov ako expert v používaní umelej inteligencie na detekciu hybridných útokov, ich vyšetrovanie a riešenia. Ak chcete svojmu podniku zvýšiť konkurencieschopnosť na trhu, byť efektívnejší a hlavne bezpečnejší, prihláste sa na webinár Elektronický podpis a AI v kybernetickej bezpečnosti s 30 % zľavou na tomto linku. Contribution Pripravujeme WEBINÁR is shown first on Brain:IT.sk.

prejsť na článok

Webinář

Zveme Vás na webinář, který se bude konat 21.6.2023 od 9:00 do 9:30 a bude zaměřen na nadstavbové moduly systému BIS®. The post Webinář first appeared on ESKON s.r.o..

prejsť na článok

LIVE webinár MMA špeciál!

Registruj sa na LIVE webinár  MMA špeciál, limit 100 osôb ! Príspevok LIVE webinár MMA špeciál! zobrazený najskôr MentalCoach Ing. Radek Šefčík.

prejsť na článok

Neurorádiologický deň – WEBINÁR

Radi by sme Vám dali do povedomia online webinár „Neurorádiologický deň“, organizovaný Slovenskou rádiologickou spoločnosťou. Termín: streda 8. december 2021 o 16:00 hod – spustenie Live streamu Téma: Neurorádiológia – spojenec neurológa a psychiatra v ma

prejsť na článok

Pozvánka na webinár: Predstavujeme stravovací modul

The post Pozvánka na webinár: Predstavujeme stravovací modul appeared first on Fingera.

prejsť na článok

Webinář Flexible HMI/SCADA for dynamic operations

Jak dobře se Váš provoz přizpůsobuje změnám v dnešním průmyslu? Zjistěte více o tom, jaké přínosy pro Vás bude mít nasazení softwarových produktů z řady AVEVA Operations Control a jak AVEVA řešení přizpůsobí Vaše provozy změnám v moderním průmyslu. Regist

prejsť na článok