Programátor na platforme Microsoft .NET

Pozícia je vhodná pre skúseného .NET programátora (5 a viac rokov praxe), ktorý chce zmeniť prostredie alebo tipy projektov a hľadá dlhodobú perspektívu.

prejsť na článok

Microsoft Dynamics CRM Developer

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho Microsoft CRM programátora, ktorý chce pracovať s najmodernejšími Microsoft technológiami a hľadá veľké, medzinárodné projekty, ktoré zastrešuje firma AVANADE.

prejsť na článok

Microsoft SharePoint Developer

▪ Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho programátora zameraného na technológiu Microsoft SharePoint, ktorý chce pracovať s najmodernejšími Microsoft technológiami a hľadá veľké, medzinárodné projekty, ktoré zastrešuje firma AVANADE.

prejsť na článok

Microsoft 365 predstavuje nové logo

Microsoft Office je už viac ako 30 rokov najpoužívanejším kancelárskym balíkom na svete. Nadchádzajúci rebranding celého súboru ovplyvní milióny spoločností po celom svete. Pripravte sa, Microsoft predstavuje nové logo, ktoré sa čoskoro objaví na obrazovk

prejsť na článok

Microsoft C#, .NET Developer

Pozícia je vhodná pre programátora zameraného na Microsoft technológie, ktorý hľadá menšiu, menej formálnu firmu s vlastným produktom a dlhodobou možnosťou vývoja a zároveň reflexie vlastných riešení.

prejsť na článok

.NET Developer pokročilých Microsoft aplikácií

Vývoj, programovanie a testovanie pokročilých Microsoft aplikácií.

prejsť na článok