Prvá pomoc pri poraneniach

ALASKIN regeneračný gél s alaptidom V tomto článku vám chcem predstaviť Alaskin gél značky ɅΩ Alfa Omega a podeliť sa s vami aj o moje osobné skúsenosti s jeho používaním. V roku 2017 firma ALAGENEX life ako prvá uvádza na trh výrobky s alaptidom, ktorého liečivé a regeneračné účinky boli popísané už pred vyše 30 rokmi. Viac o tom čo je alaptid a ako k jeho objavu došlo sa dočítate: Regenerácia vďaka alaptidu a #xD; Ako ALAPTID vznikol   Prvá pomoc do každej domácnosti Každý z nás už spadol, odrel sa, popálil, porezal alebo inak zranil. Alaskin gél je určený na akékoľvek mechanické poškodenie kože . Popáleniny, opary, modriny, rezné rany, odreniny, popraskaná koža, poštípanie hmyzom, jazvy po chirurgických zákrokoch a dokonca aj na kožné ochorenia ako rosacea, psoriáza, ekzémy, dekubity či bercové vredy. Pri kožných problémoch ako sú ekzémy, herpesy tzv.opary a iné ochorenia vírusového pôvodu je regeneračný gél Alaskin vhodný ako prvá pomoc na lokálnu starostlivosť o pokožku . V týchto prípadoch však treba problém riešiť smerom "zvnútra von" . Zamerať sa na posilnenie imunity a odstránenie alergénov, ktoré k prepuknutiu kožných chorôb prispievajú. Preto odporúčam pri spomenutých kožných ochoreniach ako prvú voľbu užívať   90 dňovú kúru Kazetu ALAGENEX za účelom spustenia bunkovej obnovy a celkovej regenerácie organizmu. Čo obsahuje regeneračný gél? Zloženie Alaskin gélu je založené na unikátnej kombinácii účinných látok s dlhodobo overeným účinkom. Na rozdiel od pôvodnej receptúry masti s alaptidom, ktorá sa využívala v 80. rokoch na oddelení popálenín vo vinohradskej nemocnici v Prahe, Alaskin gél s alaptidom je obohatený o ďalšie pomocné látky - Alantoín a Pantenol. Alantoín má hojivé účinky na pokožku a sliznice a je široko využívaný v kozmetike a farmácii. Pantenol m á hydratačný, protizápalový, regeneračný a hojivý účinok. Posilňuje bariérovú funkciu pokožky a zlepšuje jej elasticitu. Alaptid pomáha pri kožných problémoch, stimuluje rast zdravých buniek, podporuje hojenie rán a tvorbu kolagénu. Čím menej, tým lepšie Na dôkladné vstrebanie účinných látok sa natiera úplne tenká vrstva do okolia poranenej kože, nikdy však nie priamo do otvoreného miesta poškodenia. Jednoducho povedané - natierať po bokoch jazvy, aby jazva mohla dýchať a zároveň sa mohla zaceľovať. Prečítajte si viac o osobných skúsenostiach s Alaskin gélom pri hojení rán v článku: Moja skúsenosť s Alaskin gélom .

prejsť na článok

Prvá pomoc pri zápche

V prvom rade sa chcem poďakovať mamičkám, ktoré si navzájom pomáhajú v skupine Detičky inak obdarené. Zaujala ma diskusia na túmu čo pomáha pri zápche. Ja som už dlhšie uvažovala nad tým, že skúsim zozbierať postrehy a skúsenosti mamičiek, ktoré s týmto b

prejsť na článok

Prvá hádka

Rozprávajú sa dvaja kamaráti: - Moja prvá hádka s manželkou bola obzvlášť sladká. - Prečo? - Hodila po mne svadobnú tortu.

prejsť na článok

Prvá trieda

Synček bol v septembri prvýkrát v škole. Vráti sa domov a otec sa ho pýta: - Tak ako bolo v škole? - Riadne nás oklamali! Ani DVD, ani video, ani televízor, dvadsať ľudí tam sedí, dokonca aj tie stoly a stoličky boli drevené! Tomu hovoria prvá trieda?

prejsť na článok

IT pomoc a podpora na diaľku

Zoznam firiem, ktoré poskytujú iT pomoc a podpora na diaľku board.sk, s.r.o. Nákovná 9, Bratislava www.board.sk IT POMOC Čajakova 26, Bratislava www.itpomoc.sk OpravímeTo.sk Pečnianska 33, 851 01 Bratislava-Petržalka www.opravimeto.sk PC-KLINIKA, s

prejsť na článok

Pomoc svokre

- Tak , hovorí vyšetrovateľ svedkovi, vy ste videli, ako tento človek udrel vašu svokru. Prečo ste mu nešli na pomoc? - Akože?! Dvaja biť jednu slabú ženu?

prejsť na článok