Prvého mája spúšťam nový mini-kurz o buchtách

recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu - Denne nové recepty pre celú rodinu Máte radi pravé domáce buchty či možno takú skvelú naparenú knedľu ako od babičky? A možno ste si ešte netrúfli ju pripraviť? Naučte sa pripraviť buchty ako od babičky To je naozaj škoda a túto drobnosť by som rada pre vás vyriešila môj nový mini kurz venovaný celý buchtám [] The post Prvého mája spúšťam nový mini-kurz o buchtách appeared first on recepis.sk - denne nové recepty pre celú rodinu.

prejsť na článok

KADAVÉR KURZ ÚSPEŠNE ABSOLVOVANÝ

V dňoch 22-23.06.2023 sa uskutočnil pod vedením prednostu Kliniky ústnej, čeľustnej a tvárovej chirurgie LF UK a UNB (KUČTCH) doc. MUDr. Ladislava Czakóa, PhD., MHA a pod záštitou dekana LF UK prof. MUDr. Juraja Payera, PhD, MPH, FRCP praktický kurz zamer

prejsť na článok

Organizácia vzdelávania

Vzdelávanie SAPUL je prístupné len členom SAPUL. Členom SAPUL sa môže stať osoba staršia 18 rokov absolvovaním kurzu prvého klasifikačného stupňa. O členstvo možno požiadať na základe písomnej prihlášky, v ktorej sa záujemca zaviaže plniť si povinnosti

prejsť na článok

Pozor! Zmena termínov decembrových kurzov

Na zasadnutí lektorského zboru dňa 8. 11. 2020 boli z dôvodu nepredvídateľnej epidemiologickej situácie zmenené termíny decembrových kurzov. Aby sme dokázali garantovať hlavné decembrové kurzy, museli sme presunúť začiatok hlavného kurzu C pre inštrukt

prejsť na článok

Sezóna 2020 / 2021 je otvorená!

Vážení členovia a členky SAPUL, lyžiari a lyžiarky, snowboardisti a snowboardistky, široká verejnosť, oznamujeme Vám, že registrácia na kurzy organizované v lyžiarskej sezóne 2020 / 2021 je od dnešného dňa otvorená a môžete sa prihlasovať na organizované

prejsť na článok

Kurz "C" už aj v Jasnej

Zimnú sezónu 2020 / 2021 sme tradične otvárali v Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách kurzom C . Tohto roku sme sa rozhodli zorganizovať kurz C v dvoch lokalitách súčasne. Od dnes sa môžete prihlásiť na kurz C pre lyže alebo snowboard, ktorý sa b

prejsť na článok