Prvý oficiálny florbalový magazín na Slovensku

Nulté číslo vyšlo v limitovanej sérii 1.000 ks, ale môžete si ho pozrieť úplne všetci, stačí kliknúť a listovať. The post Prvý oficiálny florbalový magazín na Slovensku appeared first on SK LIGA.

prejsť na článok

Vianočný florbalový a basketbalový turnaj

13.12.2023 sme organizovali školský turnaj vo florbale, hralo sa systémom každý s každým celkovo sa turnaja zúčastnilo 35 žiakov, ktorí vytvorili 5 tímov.Poradie turnaja:3. miesto II.C+II.P2. miesto V.H1. miesto III.H Najlepší brankár N.Ivargová II.

prejsť na článok

Strauss je oficiálny partner futbalových majstrovstiev UEFA Euro 2024

Po hokejovom šampionáte uvidíme obľúbenú nemeckú značku pracovných odevov na ďalšej veľkej športovej udalosti: Majstrovstvá Európy vo futbale 2024.

prejsť na článok

Tvorba webstránok nová firemná web stránka, online magazín, blog alebo e-shop

Reklamná agentúra ContentPress poskytuje kompletné služby v oblasti online marketingu. Súčasťou širokého portfólia je tiež tvorba web stránok. Nová firemná web stránka je dnes cenovo dostupnejšia ako kedykoľvek predtým. Nehovoríme tu ale o lacnej web strá

prejsť na článok

Prešovské základné školy s florbalovými družstvami dievčat a chlapcov príkladom pre celé Slovensko!

Hoci sa Prešov považuje za mesto špičkovej hádzanej a nedávno ešte aj futbalu, či hokeja, dnes tieto historické prívlastky prepisujú tí najmladší obyvatelia žiaci a žiačky základných škôl. Prešov práve zaznamenáva najväčší florbalový progres na Slovensku

prejsť na článok

Tkon: Penzion Magazin

apartmán A6 pre 2–4 osoby, 2. poschodie , termín: 15.6.–22.6.2024, 4 osoby, 7 nocí, , cena: 482,5 EUR

prejsť na článok