Púzdro na klarinet

Púzdro pre klarinet, vhodné pre poloklapkové Bb klarinety, vonkajší materiál vzdušný nylón, vonkajšie vrecko pre partitúry a drobné príslušenstvo, uzatváranie na zips. Pevné a odolné, bezpečne ochráni váš klarinet. Rozmery: (d x š x h) 35 x 22,5 x 10 cm Upozornenie! Obrázok je ilustračný, púzdro je dodávané bez klarinetu!

prejsť na článok

Es klarinet Amati (komisionálny predaj)

Es klarinet Amati, Boehmov systém (francúzska mechanika), poloklapkový. Klarinet je po oprave a dôkladnom vyčistení. Klarinet je bez prasklín, k nemu originál zachovalé pevné luxusné púzdro. K tomuto klarinetu môžem poskytnúť záruku.

prejsť na článok

Klarinet Amati Bb poloklapkový (komisionálny predaj)

Klarinet Amati Bb ladenie, Böhmov systém (francúzska mechanika), poloklapkový. Nástroj prešiel servisom, je plne funkčný. Vhodný pre žiakov do ZUŠ. K nástroju je pevné preglejkové púzdro. Napriek tomu, že sa jedná o bazárový tovar, na tento klarinet Vám p

prejsť na článok

Klarinet A Amati ACL 675-O

AMATI A klarinet majstrovský, drevený, 20 klapiek, 7 krúžkov, vŕtanie 14.6mm, Es zdvihák, Gis trilka, hlboké Es, 2 súdky, postriebrená mechanika, púzdro.

prejsť na článok

Klarinet B Amati ACL 202S-OT

AMATI B klarinet Böhm systém (francúzsky), plastové telo, 18 klapiek, 6 krúžkov, vŕtanie 14.6mm, Es zdvihák, postriebrená mechanika, púzdro.

prejsť na článok

Klarinet René Dumont Paris (komisionálny predaj)

Veľmi kvalitný francúzsky klarinet v Bb ladení René Dumont Paris po celkovej rekonštrukcii. Jedinečný, silný zvuk, čistý tón, vhodný aj na sólovú hru pre náročnejšieho hráča. Böhmov systém, poloklapkový, tmavohnedé drevo (pravdepodobne palisander) od súdk

prejsť na článok