Radový rodinný dom v Novej Dedinke

Návrh dennej zóny v radovom rodinnom dome v projekte Lastovičky, Nová DedinkaNavrhovaná bola denná časť domu, pozostávajúca zo zádveria, kuchyne, obývacej izby a schodiska. Po vstupe do zádveria sa pozeráme na stenu obloženú drevenými panelmi s integrovanými dverami do technickej miestnosti a vstavanú skriňu s vsunutou časťou na sedenie a vešanie. Vďaka drevenému obkladu sa dosiahol efekt plynulého prechodu do kuchyne, kde sú v obklade opäť integrované dvere do špajze. Pozdĺž celej steny medzi špajzou a východom na terasu sa tiahne kuchynská linka pred ktorou jednoznačne dominuje priestranný ostrov s raňajkovým sedením, oproti ktorému bol v priestore pod schodiskom vytvorený jedálenský kút, ktorý je tiež súčasťou obývacej izby. V obývacej izbe bola navrhnutá jednoduchá, ale masívna TV stena, ktorú tvorí polica na príslušenstvo priamo spojená s obkladom, ktorý sa tiahne až k stropu. Celému interiéru kraľuje tmavé teplé drevo v spojení s chladným betónovým stropom, čo má za následok výsledný industriálny efekt, ktorý je podporený čiernymi časťami nábytkov a zvolenými svietidlami, či ostatnými doplnkami. Eleganciu do interiéru vnáša kombinácia čierneho a bieleho mramoru, použitých na pracovných plochách a zástene v kuchyni. Príspevok Radový rodinný dom v Novej Dedinke je zobrazený ako prvý na SOLIDIS.

prejsť na článok

Rodinný dom . Brestovany

Rodinný dom Brestovany AUTORI: Marek Halinár, Lenka Halinárová TYP PROJEK

prejsť na článok

Rodinný dom Vištuk, Okres Pezinok

DOM VIŠTUK rodinný dom štúdia Vištuk, Okres Pezinok 2023 Projekt sa zameriava na rozšírenie priestorov pôvodného rodinného domu v obci Vištuk, neďaleko Bratislavy, s cieľom integrovať i

prejsť na článok

Rodinný dom vizualizácia

[See image gallery at www.pavur.sk] Príspevok Rodinný dom vizualizácia zobrazený najskôr Pavur.

prejsť na článok

Rodinný dom Jacovce okr. Topoľčany

Realizácia obkladu Elastolith kombinácia odtieňov 621 / 623 The post Rodinný dom Jacovce okr. Topoľčany appeared first on Tehlové obklady Elastolith.

prejsť na článok