Osvedčený a jednoduchý strúhaný tvaroháčik, na ktorom si pochutná celá rodina. RECEPT NA BEZLEPKOVÝ STRÚHRANÝ TVAROHÁČIK: 400 gramov bezlepkovej múky 150 gramov práškového cukru 250 gramov masla 1 kypriaci prášok 4 žĺtky 4 lyžice kakaa 700 gramov tvarohu 150 gramov práškového cukru 1 vanilkový cukor 3 žĺtky 4 bielky Ako prvé si vymiesime cesto. Spojíme si v jednej miske múku, cukor, maslo, kypriaci prášok, žĺtok a kakao. Vypracujeme hutné a pevnejšie cesto, ktoré rozdelíme na polovice, obalíme do potravinárskej fólie a dáme aspoň na polhodinu do chladničky Medzitým si pripravíme tvarohovú plnku. Vymiešame si tvaroh, cukor, žĺtka a vanilkový cukor. Pre chuť môžeme pridať aj trochu citrónovej kôry alebo hrozienka. Z bielkov ušľaháme pevný sneh, ktorý k tvarohu primiešame. Plnka tak bude vláčna a naozaj fajnová. Plech si vystelieme papierom na pečenie, prípadne vymastíme troškou masla. Polovicu cesta nastrúhame na spodok. Na cesto navrstvíme tvarohovú plnku a na plnku opäť nastrúhame druhú polovicu cesta. Koláč pečieme 30 minút vo vyhriatej rúre na 180°C. Prajeme dobrú chuť !
bezlepkáč.sk Bezlepkový rustikálny (tmavý chlieb) The post Bezlepkový rustikálny (tmavý chlieb) appeared first on bezlepkáč.sk.
prejsť na článokDomáce sušienky k popoludňajšej káve sú pohostením, ktoré máloktorý návštevník odmietne. Recept je jednoduchý a rýchly. Do ich výroby môžete zapojiť aj deti.
- Drahá, môžeš mi prezradiť recept na tento koláč? - Na čo ti bude? Snáď nechceš oslňovať kamarátov svojim kuchárskym umením? - Nie, ale urobíme spoločne revolúciu v cementárenskom priemysle.
prejsť na článokOsvedčený a výborný domáci recept na ešte lepšie bezlepkové palacinky RECEPT NA BEZLEPKOVÉ PALACINKY:
Paradajková polievka sa teší veľkej obľube. Jej príprava nie je zložitá, ale ak nemáte chuť a čas variť, môžete si ju objednať aj u nás je výborná a z kvalitných ingrediencií. Ak sa však rozhodnete si ju skúsiť pripraviť sami, tu je jednoduchý recept na
prejsť na článok