Rekonštrukcia kúpeľne: Ako prebieha a na čo všetko si dať pozor?

Či sa vám nepáči len jej vzhľad alebo plánujete kompletnú prerábku starej kúpeľne, potrebujete dodržiavať niekoľko zásad, ktoré vám zaručia bezproblémové prerábanie.

prejsť na článok

Rekonštrukcia bytu svojpomocne: Na čo by ste si mali dať pozor?

Väčšina z nás robí rekonštrukciu bytu len raz za život. Preto je pochopiteľné, že s ňou nemáte takmer žiadne skúsenosti. Poradíme vám, do čoho by ste sa mohli pustiť sami a čo radšej nechať na odborníkov.

prejsť na článok

Rekonštrukcia a modernizácia budovy OO PZ, Žarnovica

The post Rekonštrukcia a modernizácia budovy OO PZ, Žarnovica appeared first on SIMP.

prejsť na článok

Čistenie ako od profesionála: Rýchle čistenie kúpeľne do 30 minút

Kúpeľňu aj toaletu je potrebné pravidelne čistiť, najlepšie priebežne. Vďaka tomu vám väčšie upratovanie kúpeľne nezaberie viac ako 30 minút. Toaletu, vaňu a sprchovací kút vyčistíte za niekoľko minút. Dôležité je plánovanie a príprava.

prejsť na článok

Krok po kroku od výberu tovaru až po doručenie

Ako prebieha nákup na e-shope Expedo? Na čo si treba dať pozor, čo keď tovar, o ktorý máte záujem nie je skladom a ako funguje doprava, platba a výnos tovaru na poschodie? V dnešnom článku vám prinášame odpovede na všetky tieto otázky.

prejsť na článok

Ako vyčistiť obklady v kúpeľni: bežné upratovanie aj odolná pleseň

Udržiavanie čistej a sviežej kúpeľne je nevyhnutný základ pre hygienické domáce prostredie. Keramické obklady majú status odolného a vysoko kvalitného materiálu a tešia sa popularite na všetkých miestach, ktoré vyžadujú vyššie hygienické štandardy ako sú

prejsť na článok