Rekonštrukcia pútnického miesta v Gaboltove

Realizované projekty Rekonštrukcia pútnického miesta v Gaboltove „Pútnické centrum v Gaboltove bolo rekonštruované v rámci cezhraničného programu Interreg V-A Poľsko-Slovensko 2014 2020. Urobili sa najmä technické úpravy pútnického prístrešku, obnovil sa prameň sv. Vojtecha, vytvorili sa pitné fontány pre pútnikov, pribudli viaceré prvky drobnej architektúry ako lavičky a odpadkové koše. Boli upravené chodníky a kalvária bola osvetlená fotovoltaickými panelmi, uviedla Jana Szidorová z odboru cezhraničných a iných programov EÚ Úradu Prešovského samosprávneho kraja. Špecifické ciele projektu sú: Prepojenie pútnických miest PL-SK pohraničia do jedného celku a dobudovanie náležitej infraštruktúryRozvoj a zvyšovanie povedomia o cestovnom ruchu prostredníctvom vytvorenia nového produktu turizmuSystematický rozvoj a koordinácia aktivít v cestovného ruchu v PL-SK pohraničí v dlhodobom horizonte Príspevok Rekonštrukcia pútnického miesta v Gaboltove je zobrazený ako prvý na SK JULIO s.r.o..

prejsť na článok

Rekonštrukcia kuchyne, Malá Ida

Rekonštrukcia kuchyne vo vidieckom štýle. Pracovné plochy v kombinácii technického kameňa a dubového dreva. Zástena je robená tradičnou valčekovou maľbou, chránená sklom. Čistý, biely dizajn spestruje farebný tkaný obraz, kvety a ovocie. The

prejsť na článok

Rekonštrukcia bytu Bratislava Dúbravka

Rekonštrukcia bytu v Bratislave - Dúbravka. Príspevok Rekonštrukcia bytu Bratislava Dúbravka je zobrazený ako prvý na Riešime byty.

prejsť na článok

Rekonštrukcia bytu Bratislava Rača

Rekonštrukcia bytu Bratislava - Rača Príspevok Rekonštrukcia bytu Bratislava Rača je zobrazený ako prvý na Riešime byty.

prejsť na článok

Obnova bytového domu na Bagarovej

V spolupráci s firmou YARD PRO, s. r. o. a AC blesk DC, s. r. o. a vlastníkmi bytov a nebytových priestorov na Bagarovej 10,12 v Bratislave – Dúbravke sme dokončili práce na obnove predmetného bytového domu. Obnova spočívala v:   1. Rekonštrukcii elekt

prejsť na článok

Rekonštrukcia kúpeľne Bratislava Dúbravka

Príspevok Rekonštrukcia kúpeľne Bratislava Dúbravka je zobrazený ako prvý na Riešime byty.

prejsť na článok