Predseda Asociácie predajcov pyrotechniky, Tomáš Šmitala, prijal pozvanie do relácie Raňajky v televízii TA3, kde ozrejmil situáciu v odvetví zábavnej pyrotechniky na Slovensku v porovnaní s ostatnými krajinami V4. Z tohto porovnania je možno vidieť, že podmienky predaja a používania zábavnej pyrotechniky na Slovensku sú najhoršie spomedzi okolitých krajín. Okrem iného upozornil aj na to, že za obyčajnú väčšiu prskavku môže cez rok človek dostať pokutu až do výšky 1650 €, pretože aj takáto prskavka spadá do pyrotechnickej triedy F2, odpaľovanie ktorej je počas roka zakázané. Divákom ukázal na maketách správne odpaľovanie a používanie zábavnej pyrotechniky s ohľadom na bezpečnosť a životné prostredie. Ako upozornil, vždy je dôležité dbať na to, aby ľudia používali certifikovanú zábavnú pyrotechniku a dodržiavali usmernenia, uvedené v návode na použitie. Spomenul zásadnú chybu, ktorú ľudia robia pri používaní zábavnej pyrotechniky, a to držanie pyrotechniky v ruke pri jej odpaľovaní. Túto chybu má množstvo ľudí zažitú a je dôležité sa odnaučiť od tohto zlozvyku. Žiadna pyrotechnika sa totiž nedrží v ruke. Petardy je potrebné jednotlivo rozmiestniť na zem, zapáliť a rýchlo ustúpiť do bezpečnej vzdialenosti. Rímske sviece je potrebné upevniť k opore, zapáliť a opäť ustúpiť do bezpečnej vzdialenosti. Ohňostroje sa používajú tak, že sa identifikuje štartovacia zápalná šnúra, ktorú zapálime a vzdialime sa do bezpečnej vzdialenosti. Pri odpaľovaní ohňostroja treba dbať na to, aby sme žiadnu časť tela nemali umiestnenú nad ohňostrojom. Celý zákulisný záznam z relácie si môžete pozrieť vo videu: https://youtu.be/f9Ud6doJF4U The post Rozhovor pre reláciu Raňajky na TA3 appeared first on Asociácia predajcov pyrotechniky.
Rozhovor, ktorý sme poskytli Denníku N plné znenie: #text-2027394761 { text-align: center; } Denník N The post Rozhovor pre Denník N appeared first on Asociácia predajcov pyrotechniky.
prejsť na článokAhojte hlavným dôvodom prečo táto sekcia vznikla je si priblížiť ako sa zdravo a chutné najesť počas dňa. Na tejto stránke sa budeme venovať téme hlavne do obedňajším jedlám. Raňajky a doobedných Snack by si mal dobre rozplánovať do svojej cesty za lepšio
prejsť na článokThe post Rozhovor pre web topbyvanie.sk appeared first on ReinZeit.
prejsť na článokCítili ste sa už niekedy na teambuildingu trápne? Jedli ste hmyz, naháňali sa v aréne alebo ste mali zoskočiť z mosta? Môže byť teambuilding vôbec... Čítať viac The post Rozhovor v TA3: Ako urobiť skvelý teambuliding appeared first on .
prejsť na článokRozhovor s Danielom Siebertom Reportér : Will Beifuss Magazín : The Entheogen Review 1999 V. 8, No. 3 Výskumné a informačné centrum Šalvie divotvornej (The Salvia divinorum Research and Information Center) bolo založené a v súčastnosti ho udržiava pán D
prejsť na článok