Ryby naších vôd

Už samotný názov kvízu napovedá o aký kvíz pôjde. Rozpoznávanie rýb, ktoré sa nachádzajú v naších riekach resp. v rieke, ktorú často navštevujeme, patrí medzi základnú znalosť každého rybára. Základnou kvízovou otázkou bude: Aký druh ryby je na obrázku? Okrem tejto otázky sa rybársky kvíz bude pýtať, do akej čeľade patrí ryba na obrázku? V závere testu bude každý uchádzač požiadaný o zadanie mena a e-mailu. Na e-mail budú odoslané výsledky kvízu. Začať kvíz Príspevok Ryby naších vôd je zobrazený ako prvý na Rybársky portál srzkysuca.

prejsť na článok

Ideálny tvar ponorky

Prečo nemajú ponorky tvar ako ryby? Možno si poviete, že veď majú – podlhovastý a so špicatou prednou časťou. A v tom je háčik. Moderné ponorky sú síce podlhovasté, ale predné časti majú oveľa oválnejšie a menej špicaté ako bežné ryby. Prečo? V prírode sú

prejsť na článok

Všeobecný zákaz lovu rýb od 20.09.2023

VN Milošová Druh vysadených rýb: Kapor rybničný, Pstruh dúhový Čas, keď nemožno loviť ryby: od 20. 09. 2023 07:00 hod. do 01. 10. 2023 06:00 hod Svrčinovský rybník a rybník Čierne Druh vysadených rýb: Kapor rybničný Čas, keď nemožno loviť ryby: od 20. 09.

prejsť na článok

Schrödingerov vydaj

Páchajú japonskí fajčiari sepuku? Čo robiť proti dvojitej kvalite komárov v Európe? Veľké odhalenie o baby mrkve. Aké hry hrať v lietadle. Kedy si môžu dať ryby zmrzlinu? Ako súvisia čajky s britskou kuchyňou. Ako chutí meč?   

prejsť na článok

Nová relácia na obrazovkách našich televízií – FIT S LEXI

Domácim tréningom vás bude sprevádzať trénerka Lexa https://www.youtube.com/playlist?list=PLRhrES9rVT5sPwkDXotG8b233CIdrwfpA The post Nová relácia na obrazovkách našich televízií – FIT S LEXI appeared first on LOToS.

prejsť na článok

Nová relácia na obrazovkách našich televízií – Bytový dom v kocke

Nový seriál zameraný na bývanie v bytových domov s odborníkmi. https://www.youtube.com/watch?v=BUzWE7A56JU&list=PLRhrES9rVT5vT90WoHy9X8iXmBtZ9hP1F&index=1 The post Nová relácia na obrazovkách našich televízií – Bytový dom v kocke appeared firs

prejsť na článok