Samčie rastliny konope: prečo sú dôležité a ako ich správne pestovať?

Zdá sa, že samičím rastlinám sa venuje viac pozornosti, ale dnešná téma nám ukáže, že aj samčie rastliny zohrávajú dôležitú úlohu. Budeme skúmať, prečo sú samčie rastliny konope dôležité a ako ich správne pestovať.

prejsť na článok

Technické konope

Technické konope sú vlastne dvojdomé rastliny so vztýčenými stonkami. Konope delíme na samičie rastliny, ktoré sú nižšie, ale za to hutnejšie a samčie rastliny, ktoré sú naopak vysoké a štíhle. Stonky bývajú vysoké asi 2,5 až 3 metre. Niekedy ich výška mô

prejsť na článok

Hermafroditné rastliny konope - čo to vlastne znamená?

Viete, čo znamená hermafroditná rastlina konope? Ak sa venujete pestovaniu tejto úžasnej rastliny, táto téma vás určite zaujíma.

prejsť na článok

Ako správne skladovať konope a aká je jeho kvalita?

Objavte najlepšie metódy na uchovávanie konope s maximálnou starostlivosťou o jeho kvalitu. Pripravte sa na najlepší zážitok z konzumácie, keď budete mať vďaka správnemu skladovaniu čerstvé a silné konope.

prejsť na článok

Vetranie je kľúčom k úspešnému pestovaniu konope v interiéri

Optimálne vetranie je základným prvkom úspešného pestovania konope v interiéri. V našom článku sa podrobne venujeme všetkým aspektom správneho vetrania vrátane tipov a odporúčaní na dosiahnutie ideálneho prostredia pre vaše rastliny. Objavte tajomstvo ús

prejsť na článok

CBD vs. THC

Čím viac sa produkty z rastliny konope dostávajú do povedomia ľudí, tým viac ich zaujímajú všetky možnosti využitia tejto rastliny. Medzi dve najznámejšie prírodné zlúčeniny v rastlinách rodu Cannabis patria kanabidiol (CBD) a tetrahydrokanabinol (THC).

prejsť na článok