Samostatná neznamená nemilujúca

Pamätáte si na ten pocit, keď ste prvýkrát vo svojom živote zažili moment osamostatnenia? Napríklad keď ste sa odsťahovali od rodičov, prenajali si vlastný byt, začali zarábať svoje peniaze a svoj deň plánovať podľa seba. Že to bolo na nezaplatenie? Niektoré z nás bohužiaľ na tento šťastný moment rýchlo zabudnú. Skočíme do partnerstva a verte že nie jedna z nás začne byť závislá na svojom partnerovi. Do istej miery na tom nie je nič zlé. vzťah je o vzájomnom prispôsobovaní, pomoci a aj o tom, že sa na toho druhého môžeme vo všetkom spoľahnúť. Muž by zároveň mal byť ten, ktorý sa vie o ženu postarať, a to po všetkých stránkach. Teda či už tej finančnej, alebo citovej a materiálnej. Avšak tak, ako vo všetkom, aj v tomto prípade platí, že všetkého veľa škodí.   Na začiatku je veľká láska. Prečo by sme teda nemohli mať spoločný účet, heslá k sociálnym sieťam, emailu? Ani na tomto samozrejme nie je nič zlé. veď kto nemá čo tajiť, nemá prečo riešiť takéto malichernosti. Hospodárite spolu a nemíňate peniaze na nič, o čom by vás partner nemohol vedieť. Jednoducho si hovoríte vždy pravdu, veci robíte spoločne a aj o nich takto rozhodujete. Možno si vravíte, že ak to týmto spôsobom fungovalo dlhé roky, nemôže to nefungovať aj v budúcnosti. Problémy sú však súčasťou každého vzťahu. Raz teda môže nastať situácia, kedy budete chcieť sadnúť na taxík a svojho milovaného nevidieť aspoň dva dni. Spoločná bankomatová karta, vám však v takomto rozhodnutí môže skomplikovať život. Niekedy nemusia nastať problémy, stačí ak budete chcieť svojho partnera prekvapiť víkendovým pobytom v horách, alebo mu kúpiť darček na narodeniny. Preto myslite dopredu a vždy majte okrem tých spoločných, i vlastné peniaze, telefón a trochu súkromia.   Mnoho mužov, môže vnímať takéto rozhodnutie ako zradu, či prejav toho, že ich viac nemilujete. Skúste sa so svojim partnerom v pokoji porozprávať a všetko mu vysvetliť. Nezabúdajte však na to, že ak chcete svoju samostatnosť, musíte ju dopriať aj svojmu chlapovi. Inak, by to totiž vôbec nebolo fér. Článek Samostatná neznamená nemilujúca se nejdříve objevil na Kamko.

  • Web: Kamko
  • Aktualizované: 27.10.2023
prejsť na článok

Pád Bitcoinu po dosiahnutí maxím nič neznamená. Toto je iná hra

Bitcoin (BTC) dosiahol v utorok nové historické maximum, aj keď len na veľmi krátky čas. Potom prudko oslabil. The post Pád Bitcoinu po dosiahnutí maxím nič neznamená. Toto je iná hra appeared first on Kryptonovinky.sk.

prejsť na článok

Schudnúť neznamená hladovať

Veľa ľudí, ktorí chcú schudnúť, začnú hladovať, aby znížili príjem kalórii. Najzákladnejším pravidlom chudnutia je práve pravidelná strava.

prejsť na článok

Ako sa vyhnúť zápisu do úverového registra

Byť v úverovom registri neznamená automaticky niečo zlé. Ak splácate úver disciplinovane a nemáte vysokú úverovú angažovanosť, tak je všetko v poriadku. Iná situácia je v prípade, ak ste svoje záväzky nesplácali včas alebo vôbec.

prejsť na článok

Xocolati, chocolate, čokoláda!

Čokoláda je najpopulárnejšia sladkosť na svete. Človek jej zje v priemere 8 kíl za rok. Niektoré národy, napríklad Švajčiari, jej priemerne zjedia až 11 kíl ročne. Aj keď my za nimi so štyrmi kilami ročne výrazne zaostávame, neznamená to, že by sme si na

prejsť na článok

4 spôsoby ako podoprieť paradajky

Keďže paradajky sú od prírody plazivé, tak ani napriek vašim najlepším záhradkárskym zručnostiam sa vám nepodarí udržať ich stonky vzpriamené. To však neznamená, že by ste ich mali nechať plaziť sa kdekoľvek. Hoci paradajky v tomto obdoí ešte nie sú tak v

prejsť na článok