Senior Online Media Manager

Pozícia je vhodná pre skúseného online media špecialistu - manažéra (display aj search planning and buying), ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry alebo zmeniť prostredie, či klientov.

prejsť na článok

Media Account Manager / Senior Media Planner & Buyer

▪ Pozícia je vhodná pre skúseného Media Plannera Buyera, prípadne pre Account managera s praxou z mediálnej agentúry, ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok

Media Account Manager

Pozícia je vhodná pre skúseného Media Plannera Buyera, prípadne pre Account managera s praxou v mediálnej agentúre, ktorý sa chce posunúť do väčšej medzinárodnej mediálnej agentúry.

prejsť na článok

Key Account Manager - Germany

This position is suitable for key account manager or account manager in sales preferably in the alcohol industry.

prejsť na článok

Online Solution Manager

Pozícia je vhodná pre skúsenejšieho online špecialistu v oblasti digitálnych médií, ktorý má skúsenosti s kompletným manažmentom online reklamných kampaní (najmä po technickej stránke) a pre ktorého je zaujímavý posun do väčšej medzinárodnej mediálnej age

prejsť na článok

2% z daní Efektívny spôsob ako financovať Senior park

Finančné prostriedky získané z 2% z daní nepredstavujú pre darcu žiadne dodatočné náklady, pretože pochádzajú z už zaplatených daní. Každá fyzická, ale aj právnická osoba s dostatočným príjmom, sa môže raz za rok rozhodnúť, komu svoje 2% z daní venuje. Vy

prejsť na článok