Seniori a ich vysnívaný park!

    V Zariadení pre seniorov Smaragd – Hurbanovo, máme krásne nové drevené hojdačky, drevené lavičky a drevené záhony.     Tento projekt sa uskutočnil vďaka finančnej podpore Nitrianskej komunitnej nadácie v grantovom programe Tu sme doma Hurbanovo zodpovedne k ľuďom a planéte Touto cestou chceme vyjadriť srdečnú vďaku za finančný dar, ktorý nám nadácia poskytla na zveľadenie nášho parku v zariadení – Smaragd.     V rámci realizácii projektu nás navštívili aj deti, ktoré nám spravili obrovskú radosť, pomáhali nám sadiť kvety, skladať záhony. Priniesli radosť do všedných dní, pričom vznikli aj nové medzigeneračné priateľstvá. Popri práci sa deti a klienti spolu zahrali a priniesli im veľa úsmevu. Precvičili si spolu aj pracovnú zručnosť, spolu si zaspievali a aktívne sa zapájali do realizácii projektu. Hojdačky si naši klienti ich rodiny a priatelia užívajú každý deň. Rodiny, priatelia a známi našich klientov oceňujú náš vynovený a skrášlený park v ktorom si užívajú spoločné chvíle zo svojimi príbuznými.     Hojdačky sme nakúpili z internetového obchodu https://www.kurin.sk/hojdacky/, ktorých zamestnanci po tom ako zistili, že hojdačky budú slúžiť našim seniorom, nám ponúkli bezodplatný dovoz a zloženie v našom areáli zariadenia v Hurbanove.  ĎAKUJEME!   The post Seniori a ich vysnívaný park! appeared first on SMARAGD.

prejsť na článok

Park Palace E-shop

Park Palace Shop The post Park Palace E-shop appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

7 dôvodov prečo navštíviť Hotel Gino Park Palace

https://grandmagazine.argusmedia.sk/2019/11/16/7-dovodov-navstevy-hotela-gino-park-palace The post 7 dôvodov prečo navštíviť Hotel Gino Park Palace appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Mestský park Štefana Moysesa pri Biskupskom kaštieli v Žiari nad Hronom

Park pomenovan po tefanovi Moysesovi, vznamnej postave slovenskho nrodnho ivota, je obbenm miestom pre oddych a relaxciu. Toto miesto, ktor oplva zelenmi stromami, kvitncimi kvetmi a pestrofarebnmi zhonmi, je hojne navtevovan nielen domcimi obyvatemi, ale

prejsť na článok

7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace

http://www.svadobnydom.sk/7-dovodov,-preco-mat-svoju-svadbu-v-hoteli-gino-park-palace-article-40258-51.aspx The post 7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Spustenie optickej siete Medic Park 1, 2

Dňa 30.1.2014 sme spustili optickú sieť v obytno-administratívnych blokoch na Ťačevskej ul. - Medic Park 1 a Medic Park 2. Pripojením do optickej siete získali účastníci v týchto blokoch možnosť pripojenia sa k vysokorýchlostnému internetu Fiber-NET.sk a

prejsť na článok