Sex v záhrade

Sused hovorí susedovi: - Ty, počúvaj, v záhrade som včera zažil sex. - Hej? A aký? - Zjebal som sa z rebríka!

prejsť na článok

Fialové kvety: Ako pestovať a starať sa o nich v záhrade

Fialové kvety: Ako pestovať a starať sa o nich v záhrade. Fialové kvety predstavujú šarm a záhadnosť vo svete flóry. S ich rozmanitou paletou odtieňov od jemné levanduľovej až po hlboko saténovú fialovú, tieto kvety sú nielen krásnym estetickým doplnkom z

prejsť na článok

Keď zomrie

Stará žena leží na smrteľnej posteli a hovorí: - Muž môj, keď zomriem, tak ma daj spopolniť a rozsyp ma po záhrade. A on na to: - Čo si šialená? Zafúka vietor a mám ťa zase v kuchyni!

prejsť na článok

Šíp

Chlapec kričí spoza plota na pani v záhrade: - Pani, prosím vás, môžete mi priniesť môj šíp? - Ale áno, chlapče , odpovedá pani, a kde je? - Vaša mačka ho má zapichnutý v chrbte.

prejsť na článok

Kto to napísal

Lord sa prechádza po záhrade a zrazu vidí v piesku mokrým napísané: - Lord je idiot! Okamžite zavolá Scotland Yard, aby vyšetrili, kto to napísal. Na druhý deň mu telefonujú: - Pane, tá tekutina je moč vášho záhradníka a rukopis patrí vašej pani.

prejsť na článok

Dekoračné kamene v architektúre

Použitie kameňa v exteriérovej architektúre Krásu a neoceniteľné vlastnosti kameňa vníma čím ďalej viac ľudí a nedokážu si svoju záhradu bez neho predstaviť. Najlepšie počas výstavby domu a pri plánovaní sadových úprav záhrady si naplánujeme aj možnost

prejsť na článok